Білі гриби ростуть у хвойних та лісових зонах Європи та Америки, зустрічаються у ближньому зарубіжжі. Вони популярні в кулінарії для приготування різних страв, багаті на поживні речовини, необхідні організму людини. Корисні білі гриби потрібні в теплий сезон і в холодну пору. Спосіб шокової заморозки дозволяє зберегти їх природний смак та аромат, цілісність структури та вітамінний склад, властиві свіжим видам.
Очищені, акуратно нарізані гриби готові до приготування в потрібний момент, вони довго зберігаються в морозильній камері при температурі -18°С.
Цілий рік ви можете купити заморожені білі гриби кубик в інтернет-магазині «Green Shop» за доступною ціною, з оперативною доставкою в будь-яку точку України.
Білі гриби, заморожені кубиками, дуже корисні для здоров'я людини, мають багатий хімічний склад, який забезпечує їхню високу поживну цінність:
Незважаючи на корисні властивості білих грибів, лікарі не радять надмірно вживати їх навіть здоровим людям, а для хворих із захворюваннями шлунково-кишкового тракту вміст клітковини у великій кількості шкідливий.
Білі заморожені гриби кубик надають багато можливостей у кулінарії. Їх можна варити, смажити, тушкувати, запікати на грилі, маринувати, а також використовувати для приготування смачних страв:
Нарізані кубиками білі гриби подають як самостійну страву, приправлену спеціями та зеленню, або поєднують із м'ясом, птицею, рибою, овочами та різними видами сиру.
На сайті greenshop.com.ua представлений розділ із цікавими рецептами, які ви зможете взяти на замітку та приготувати свій кулінарний шедевр.
Варити білі гриби необхідно у підсоленій воді 30 хвилин.
Доставка продукції по Дніпру здійснюється за 40-50 грн., а при купівлі товару від 500 грн. – безкоштовно. До інших міст України доставляють продукти за тарифами транспортних компаній-перевізників.
Зберігати заморожені білі гриби кубик важливо в цілісній фабричній упаковці, в морозильній камері при температурі -18°С.
1. Цибулю дрібно нарізати, подрібнити часник. В глибокій сковороді (сотейник з товстим дном) розігріти оливкову олію і шматочок вершкового масла..
·
2. Спочатку обсмажити цибулю до
прозорої м'якості. Висипати рис в пасеровану цибулю, постійно
помішуйте (декілька хвилин) потім додайте часник, ретельно перемішати.
·
3. Додати гриби, помішувати 2–4 хвилини. Додати в ризотто біле сухе вино.
Безперервно помішувати. Через декілька хвилин додати курячий бульйон. Вливати
його потрібно невеликими дозами, перша доза — 2 ополоника, потім у міру
випарювання по одному ополонику.
·
4. Під час приготування ризотто
бульйон слід підтримувати в полу киплячому стані, дуже нагрітим, але не
киплячим. Через 15 хвилин приготування,
рис потрібно скуштувати. Він повинен бути в стані альденте. Підсолити за
смаком.