Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Гриби білі кубики заморожені

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
240 грн
240 грн

Характеристики

Країна виробник:
Україна
Вага:
0.5 кг
Калорійність/100г:
34
Білки/100г:
3.7
Жири/100г:
1.7
Вуглеводи/100г:
1.1

Опис


Гриби білі кубики заморожені

Білі гриби ростуть у хвойних та лісових зонах Європи та Америки, зустрічаються у ближньому зарубіжжі. Вони популярні в кулінарії для приготування різних страв, багаті на поживні речовини, необхідні організму людини. Корисні білі гриби потрібні в теплий сезон і в холодну пору. Спосіб шокової заморозки дозволяє зберегти їх природний смак та аромат, цілісність структури та вітамінний склад, властиві свіжим видам.

Очищені, акуратно нарізані гриби готові до приготування в потрібний момент, вони довго зберігаються в морозильній камері при температурі -18°С.

Цілий рік ви можете купити заморожені білі гриби кубик в інтернет-магазині «Green Shop» за доступною ціною, з оперативною доставкою в будь-яку точку України.

Поживні властивості та склад заморожених білих грибів

Білі гриби, заморожені кубиками, дуже корисні для здоров'я людини, мають багатий хімічний склад, який забезпечує їхню високу поживну цінність:

  • Це відмінне джерело білка, клітковини, необхідних для нормальної роботи органів травлення, зміцнення імунітету.
  • Вітаміни D, токоферол (Е), вітаміни групи В – фолієва та аскорбінова кислота, ніацин, рибофлаваїн, тіамін важливі для очищення судин, лікування астми, ракових, простудних захворювань, профілактики утворення тромбів, запобігання старінню, покращенню мозкової діяльності.
  • Мінерали калій, фосфор, магній, натрій, фосфор, селен служать для нормальної роботи нервової, травної, серцево-судинної системи, очищення судин.
  • Антиоксиданти знижують дію вільних радикалів на організм, виводять шкідливі токсичні речовини.
  • Білі гриби заморожені Україна мають низьку калорійність (34 ккал на 100 гр. продукту), невелику кількість жирів, вуглеводів, що дозволяє вважати їх дієтичним продуктом, рекомендувати людям, які стежать за своєю вагою, правильним харчуванням.

Незважаючи на корисні властивості білих грибів, лікарі не радять надмірно вживати їх навіть здоровим людям, а для хворих із захворюваннями шлунково-кишкового тракту вміст клітковини у великій кількості шкідливий.

Що можна приготувати з білих грибів?

Білі заморожені гриби кубик надають багато можливостей у кулінарії. Їх можна варити, смажити, тушкувати, запікати на грилі, маринувати, а також використовувати для приготування смачних страв:

  • супи, крем-супи, рагу, ікра, паста, різотто;
  • як начинку у запіканках, пирогах, млинцях, варениках, пиріжках;
  • готувати піцу, жульєни, шашлик, грибний киш, паштет;
  • салати, соуси, гарніри до м'яса, риби.

Нарізані кубиками білі гриби подають як самостійну страву, приправлену спеціями та зеленню, або поєднують із м'ясом, птицею, рибою, овочами та різними видами сиру.

На сайті greenshop.com.ua представлений розділ із цікавими рецептами, які ви зможете взяти на замітку та приготувати свій кулінарний шедевр.

FAQ


Варити білі гриби необхідно у підсоленій воді 30 хвилин.

Доставка продукції по Дніпру здійснюється за 40-50 грн., а при купівлі товару від 500 грн. – безкоштовно. До інших міст України доставляють продукти за тарифами транспортних компаній-перевізників.

Зберігати заморожені білі гриби кубик важливо в цілісній фабричній упаковці, в морозильній камері при температурі -18°С.

Рецепти для товару

Ризотто з білими грибами кубиком

  • Гриб білий кубиком—500 г.
  • Цибуля—1 головка
  • Рис карна ролі—500 г.
  • Часник—4 зубчика
  • Біле сухе вино—200 мл.
  • Вершкове масло—50 г.
  • Оливкова олія—50 мл.
  • Курячий бульйон—1,5 л.
  • Сыр пармезан—50 г.
  • Вершки 20%-ві—100 мл.
  • Сіль за смаком

    1. Цибулю дрібно нарізати, подрібнити часник. В глибокій сковороді (сотейник з товстим дном) розігріти оливкову олію і шматочок вершкового масла..

·         2. Спочатку обсмажити цибулю до прозорої м'якості.  Висипати рис в пасеровану цибулю, постійно помішуйте (декілька хвилин) потім додайте часник, ретельно перемішати.

·         3. Додати гриби, помішувати  2–4 хвилини. Додати в ризотто біле сухе вино. Безперервно помішувати. Через декілька хвилин додати курячий бульйон. Вливати його потрібно невеликими дозами, перша доза — 2 ополоника, потім у міру випарювання  по одному ополонику.

·         4. Під час приготування ризотто бульйон слід підтримувати в полу киплячому стані, дуже нагрітим, але не киплячим. Через 15 хвилин приготування,  рис потрібно скуштувати. Він повинен бути в стані альденте. Підсолити за смаком.

    5. Вершки влити в миску, натерти сир на дрібній тертці, перемішати. Зняти ризотто з вогню і ретельно вмішати туди сирно-вершкову суміш. Дати постояти декілька хвилин, після чого подавати на стіл.
Розгорнути рецепт
В наявності
240 грн / 0.5кг