65 грн |
|
65 грн |
Найкорисніші, багаті на вітамінний склад – свіжі овочі. Але дозрівають вони лише влітку-восени, тому холодної пори не завжди доступні нашому організму. Відмінною альтернативою є заморожені методом шокового заморожування овочі, здатні зберігати свій смак, колір, форму, структуру, всі корисні властивості. Особливо популярними серед сучасних господинь, які мають мало часу на приготування, вважаються асорті з різних овочів.
Суміш "Весняна" - заморожений мікс, що складається з різних видів овочів: цвітна капуста, різана квасоля стручкова, капуста брюссельська, горох, капуста брокколі, цибуля, червоний перець кубик, морква.
Універсальний продукт дозволяє насолодитися свіжими овочами цілий рік, швидко приготувати суп, гарнір чи салат, порадувати рідних та друзів яскравими стравами.
Купити заморожену суміш «Весняна» можна в інтернет-магазині «Green Shop» за демократичною ціною, з оперативною доставкою на вашу адресу.
Овочева суміш "Весняна" - це унікальне поєднання поживних речовин, які допомагають підтримувати здоров'я та благополучний стан організму:
Суміш "Весняна" може викликати алергічну реакцію у людей з індивідуальною непереносимістю певного овоча, тому варто заздалегідь звернутися до лікаря за консультацією. Не слід зловживати міксом овочів, щоб не призвести до небажаних наслідків здоров'я.
Суміш "Весняна" заморожена може стати основою для швидкого приготування корисних здорових страв: супів, рагу, гарнірів до м'яса, риби, лазаньї, піци, заливного, ікри, запіканки. Овочі очищені, акуратно порізані, привабливі за яскравістю кольорів. Суміш можна використовувати як самостійну страву або додавати до інших страв, їх можна тушкувати, варити, запікати, смажити.
Кур'єрською службою магазину товар доставлять на вашу адресу в 5 містах: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Новомосковськ, Кам'янське. Самостійно забрати покупку можна у Дніпрі.
Упаковка замороженої суміші 0.5 кг коштує 50 грн.
Зберігають суміш овочів у закритій фабричній упаковці, у морозильній камері при температурі -18 °С. Повторно заморожувати продукт не можна.
1. В кастрюле с толстым дном или
антипригарным покрытием растопите сливочное масло. Влейте сливки, закройте
крышкой и потушите на медленном огне 2 минуты.
2.
В другую кастрюлю вылейте куриный бульон и добавьте 600 мл воды. Доведите до
кипения.
· 3. Добавьте «Весеннюю» смесь(предварительно разобрав цветную капусту и
брокколи на мелкие соцветия). Овощную смесь прогрейте в
течение 2 минут и посыпьте мукой. Помешивая, влейте бульон. Доведите до
кипения. Варите 8 минут или до тех пор, пока овощи не станут мягкими.
·
4. Подавайте со свежей зеленью
и белым хлебом с хрустящей корочкой.