40 грн |
|
40 грн |
Для багатьох дорослих та дітей сливи є найдоступнішим та найулюбленішим фруктом. Вони відрізняються солодким смаком, соковитістю, щільною пружною м'якоттю. За кольором вони можуть бути різними, оскільки їх налічується понад 300 сортів, і кожен має свої особливості зовнішнього вигляду і смаку. Корисність сливи здоров'ю людини – безсумнівна. Вони містять необхідні нашому організму вітаміни, мінерали та інші активні речовини.
Смачні фрукти можна вживати у свіжому вигляді, а також використовувати для приготування різноманітних страв, напоїв. Але сезон дозрівання сливи короткий (літо-початок осені), свіжі плоди з максимальним складом корисних речовин зберігаються недовго. Тому ідеальним способом зберегти всі вітаміни – заморожування.
Вирощені на українській землі, сливи мають особливий смак, аромат, ідеально підходять не тільки для сушіння, варіння, копчення, консервування, а й для заморожування низькими температурами. Заморожена злива методом глибокого шокового заморожування здатна зберегти свій природний зовнішній вигляд, смак, форму, структуру, всі корисні речовини. Інтернет-магазин «Green Shop» пропонує заморожені сливи купити за демократичною ціною з доставкою замовлення на вашу адресу.
Очищені від кісточки, у формі половинок сливи, повністю готові до вживання: їсти їх можна цілими або використовувати як інгредієнт у кулінарії.
Слива має корисний вітамінний склад, який благотворно діє на нормальний розвиток організму людини, допомагає справлятися з різними захворюваннями:
Не можна вживати сливи людям, які страждають на підвищену кислотність, виразку шлунка, подагру, цукровий діабет, ревматизм. Рекомендовано обережно давати фрукт маленьким дітям, щоб не допустити подразнення шлунка.
Без сумнівів, свіжі сливи, зібрані за сезоном – найсмачніші та найкорисніші. Їх варять, сушать, маринують, солять, коптять. Але в період зимових холодів заморожена зливу половинки - чудова альтернатива свіжозібраної. Шокова заморозка сприяє збереженню на довгий час не лише зовнішнього вигляду, смакових якостей фрукта, але його корисних вітамінів. Тому звичайні домашні господині та знамениті кулінари використовують цінний поживний продукт для створення різних кулінарних шедеврів. Із замороженої сливи готують:
Якщо ви бажаєте приготувати щось незвичне, на сайті greenshop.com.ua є безліч рецептів, де можете підібрати для себе цікавий варіант. А заморожену сливу купити в будь-яку пору року можна в інтернет-магазині «Green Shop».
У косметології сливи у вигляді масок, лосьйонів застосовують для поліпшення зовнішнього вигляду: підтяжки шкіри, зміцнення коренів волосся, надання волоссю об'єму, позбавлення прищів і вугрів.
Доставка здійснюється кур'єром на другий день після оформлення замовлення на сайті. Вона можлива у 5 містах: Запоріжжя, Кам'янське, Новомосковськ, Київ та Дніпро. У Дніпрі можливе самовивезення.
Слива заморожена половинки вагою 0,5 кг коштує 28 гривень.
Замовити зливу заморожену можна одним із способів:
1. Сначала готовим заварной крем.
Понадобится 250 мл молока, которые нужно
вскипятить.
Затем добавляем молотую корицу по вкусу.
Молоко должно слегка остыть.
2. Взбиваем желтки с сахаром с помощью
венчика до светлого цвета, до консистенции густой сметаны.
3. Помимо желтков нам понадобится 2 ч.л.
кукурузного крахмала.
Разводим крахмал в небольшом количестве
воды.
4. Вливаем взбитые желтки с сахаром и
крахмал в теплое молоко. Нагреваем
эту смесь на плите до образования однородного заварного крема.
5.
Добавляем в сотейник немного сливочного масла и тушим сливы в масле около
минуты, чтобы они стали еще мягче.
6.
Компонуем десерт.
Выкладываем слоями сливы
и заварной крем. Украшаем кондитерскими посыпками и миндальными
лепестками или можете украсить этот десерт на свое усмотрение.