90 грн |
|
90 грн |
Ожина незвично поєднує в собі зовнішній вигляд, колір та приємний, кисло-солодкий малиново-шовковичний смак, що привертає до неї нашу увагу та викликає бажання скуштувати диво-ягоду. Родом вона з Америки, швидко поширилася різними країнами світу, стала популярною і серед українців.
Ожина заморожена не тільки смачна, а й корисна ягода, що має лікувальний вплив на організм людини, допомагає боротися з багатьма недугами. Вона підходить для приготування оригінальних страв. Метод глибокого шокового заморожування дозволяє зберегти всі корисні речовини, смак, колір, форму і структуру, властиві свіжому продукту.
Якщо вас цікавить питання про те, де в Дніпрі купити ожину, приходьте до нашого магазину або відвідайте онлайн сайт «Green Shop», щоб зробити покупку за вигідною вартістю.
Про користь ожини давно відомо з народних рецептів. Склад ягід цінується за велику кількість у ній вітамінів А, С, Е, РР, групи В, бета-каротинів. У ній є органічні кислоти (яблучна, лимонна, нікотинова, ін.), біофлавоноїди, дубильні речовини, залізо, зола, харчові волокна.
Величезну користь організму приносять мікроелементи (натрій, магній, кальцій, фосфор) та макроелементи (цинк, мідь, марганець, селен), що входять до хімічного складу ожини.
Ягоди, ожина заморожена, ціна приваблива для покупців інтернет-магазину своєю доступністю. Вона містить мало калорій – 34 ккал на 100 г продукту, а також всього 1.5 г білків, 0.5 г жирів, 4.4 г вуглеводів. Це робить її дієтичним продуктом, тож рекомендується вводити ягоду до раціону людей, які стежать за своїм здоров'ям, вагою.
Основна користь для здоров'я людини полягає в ягодах ожини, які повністю зберігають свої лікувальні властивості та поживні речовини у сушеному та замороженому вигляді. Регулярне вживання ягід допоможе:
Дітям до 5 років, щоб уникнути ризику появи алергії, не рекомендується давати ягоди замороженої та свіжої ожини. Гіпотоніки повинні вживати ягоду з обережністю, у невеликих кількостях через можливість зниження артеріального тиску. Людям, які страждають на захворювання ШКТ, їсти ожину не можна.
Методом глибокого заморожування ожину заморожують цілими ягодами чи у вигляді пюре. Це дозволяє зберегти всі корисні речовини, смак, колір, структуру плодів, довго їх зберігати у морозилці та використовувати у будь-яку пору року. Розморозивши ягоди, можна вживати їх цілими, насолоджуючись незвичайним смаком.
З цього продукту швидко та легко можна приготувати безліч смачних та корисних страв. Не випадково для створення своїх кулінарних шедеврів прості господині та знамениті кулінари використовують заморожену ожину, купити в Україні недорого її можна в магазині Green Shop або зателефонувавши за вказаними номерами у зручний час.
Цікаві рецепти представлені на сайті greenshop.com.ua у спеціальному розділі, де кожен зможе підібрати для себе найкращий варіант.
Плоди можна варити, запікати, обдавати парою для приготування різних страв:
Переваги купити заморожену ожину в інтернет-магазині «Green Shop» очевидні:
Ягоди замороженої ожини зберігаються у морозильній камері до 9 місяців.
Ожина заморожена вагою 0.5 кг коштує 70 грн у магазині «ГрінШоп».
Купити заморожену ожину можна такими способами:
1. Розігріти духовку до 175 градусов. Помістити вершкове
масло в миску, відправити в мікрохвильову піч і ростопити.
2. Висипати один стакан цукра і все борошно в миску, ретельно
збити вінчиком додаючи молоко.
3. Додати в
миску розтоплене вершкове масло і добре збите вінчиком усі інгредієнти.
4. Змастити вершковим маслом форму для коблера. Вилити тісто в підготовлену форму. Зверху висипати два стакана ожини, намагайтесь, щоб ожина розподілилась по тісту рівномірно.
5. Висипати цукор, що залишився, поверх ягід.
6. Помістити коблер в розігріту духовку і випікати близько години, до появи золотистої
скоринки. За 10 хвилин до готовності коблера ви можете додатково посипати поверхню,
однією чайною ложкою цукра.
7. За допомогою ложки
викласти коблер на блюдо, прикрасити збитими вершками і подавати до столу.