Ми є лідерами на ринку з 2017 року і щодня намагаємося стати кращими для клієнтів — нашої головної цінності. Тому пропонуємо багатий асортимент, сертифіковану продукцію найвищої якості, щедрі знижки та зручні способи оплати для покупців.
Продукти обробляються згідно зі спеціальною фабричною технологією кріогенного заморожування за максимально низької температури — приблизно мінус 35 градусів за Цельсієм. Метод шокового заморожування допомагає:
Свіжозаморожені ягоди та фрукти можна використовувати для кулінарних страв різного напрямку:
В інтернет-магазині greenshop заморожені ягоди та фрукти поділені на 4 категорії з однорідним складом:
Позиції представлені у кількох форматах:
Регулярно готуйте авторські шедеври або скористайтесь нашою вкладкою у каталозі перевірених рецептів:
Жива продукція проходить спеціальну термообробку, щоб зберегти максимум користі. Після цього фасується в герметичні пакети з екологічно чистого матеріалу, які зберігають необхідні властивості плодів. У такому вигляді можна довго та безпечно зберігати товар у звичайній морозилці, використовувати порційно або відразу весь пак.
Фасування можливе у двох варіантах:
Заморожені фрукти та ягоди в Україні доставляємо кур'єром до 5 міст:
Також доступна функція самовивезення та безкоштовна доставка тільки для міста Дніпро. За умови, що сума замовлення більше 500 гривень та адреса відправлення знаходиться в межах “Зеленої зони”.
Оплата здійснюється трьома способами:
У нашому магазині діє накопичувальна система бонусів, яка активується за номером телефону. Існує три варіанти бонусів, виходячи із суми замовлення:
Оформляйте замовлення на свіжоморожені ягоди та фрукти будь-яким зручним шляхом:
Оптовим клієнтам зі сфери Horeca запропоновано окремий прайс із партнерськими цінами. Для детальної інформації слід залишити контактний номер та чекати на дзвінок від менеджера.
Графік роботи інтернет-магазину: ПН-ПТ - 10-18, СБ - 10-17. ЗС — вихідний.
Продукцію такого роду можна тримати в морозильній камері до 12 місяців за температури -18 градусів Цельсія. Якщо камера морозить із меншими показниками, то термін зберігання не перевищує 4 місяців.
У сухому, щільно закритому пакуванні з пластику, щоб не деформувати структуру та зовнішній вигляд вмісту. У морозильній камері для довгострокового зберігання має бути не менше мінус 18 градусів за Цельсієм. У разі розморожування необхідно помістити плоди у холодильник, попередньо розклавши на плоскій поверхні в один шар.
Для зручного пошуку на сайті можна вибрати фільтр за ціною та виставити від низької до високої або навпаки. Ціна на заморожені ягоди та фрукти залежить від рівня екзотичності товару. Таким чином, пів кіло слив можна купити за 28 гривень, а пюре з маракуї має ціну 290 гривень за кілограм.