Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Малина ціла заморожена

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
95 грн
95 грн

Характеристики

Країна виробник:
Україна
Вага:
0,5
Калорійність/100г:
48 Ккал/100 г
Білки/100г:
0,8
Жири/100г:
0,5
Вуглеводи/100г:
8,3

Опис


Користь замороженої малини: які якості вона зберігає

Заморожена малина сприяє нормалізації багатьох процесів в організмі:

  • зміцнює імунітет, активно бореться із сезонними вірусними захворюваннями (застудою, грипом);
  • має жарознижувальний та потогінний ефект;
  • протидіє запаленням та розвитку ракових клітин;
  • допомагає при гіпертонії та атеросклерозі;
  • розріджує кров та знижує ризик появи тромбозу;
  • сприяє регенерації та оновленню шкіри та волосся;
  • виступає ефективним антиоксидантом та антидепресантом.

Ці солодкі ягоди мають багатий вміст корисних речовин:

  1. У великій кількості містять вітамін С, який допомагає боротися з вірусами.
  2. Мінерали: калій, кальцій, магній, цинк, залізо.
  3. Мікроелементи, необхідні організму: Омега-3, фітостероли, сахариди та органічні кислоти.

Малина заморожена не містить крохмалю, зате насичена глюкозою, клітковиною та пектином, тому підходить для дієтичного харчування.


Заморозка малини: плюси та мінуси процесу

Розглянемо головні плюси заморозки:

  1. Передає смак, колір, аромат та текстуру свіжих плодів. Можна готувати повноцінні страви із цим інгредієнтом навіть взимку.
  2. Зберігає більшу частину вітамінно-мінерального складу. Користь для імунітету.
  3. Прискорює процес приготування. Вам не потрібно витрачати час на миття, чищення чи сортування. Просто відкриваєте пакування і творіть із заготовок, навіть якщо це просто перетерта ягода з невеликою кількістю цукру.

Малина у заморожуванні має свої мінуси:

  1. Суворі умови зберігання. Експерти радять зберігати заморожені ягоди у морозильній камері за мінусової температури 18 градусів Цельсія. При порушенні терморежиму або фасування термін придатності скорочується з 12 до 4 місяців або взагалі закінчується.
  2. Висока дія пігментів. Свіжі продукти відрізняються своєю соковитістю та яскравими відтінками. При обробці ці властивості зберігають, що надалі робить пігмент ультрастійким. Це впливає на колір емалі зубів.
  3. Втрата корисних складових під час розморожування. Більшість виробників не радить розморожувати свою продукцію, а рекомендують одразу розпочинати приготування. Тому якщо ви вирішили спустити зайву воду, можете втратити живильні мікроелементи.


Переваги купити заморожену малину на Greenshop.com.ua

Інтернет-магазин екологічної продукції пропонує товари найвищої якості від вітчизняного виробника за приємними цінами.

Замовляйте товари на сайті, у чат-боті або телефоном, а наші кур'єри доставлять посилки до Києва, Дніпра, Запоріжжя, Новомосковську та Кам'янського. Якщо кінцева сума замовлення перевищить 500 гривень, транспортування нашим коштом. Жителі Дніпра можуть самостійно забрати покупку у фізичному магазині.

Сплатити можна в режимі офлайн та онлайн:

  1. Готівкою при отриманні замовлення.
  2. У системі LIQPAY.
  3. На карту ПриватБанку або оплата за реквізитами.

На постійній основі діє накопичувальна система та знижки, а представники Horeca можуть закуповуватись за партнерськими цінами.

FAQ


На Грін Шоп продається заморожена малина, ціна на яку 95 гривень за 0,5 кілограма. Якщо замовити на суму понад 500 гривень, то ми безкоштовно доставимо вашу посилку.

В екологічній лавці Greenshop представлена заморожена малина, купити яку можна в магазині за адресою: вул. Андрія Фабра, 4 у Дніпрі.

Ми пропонуємо три варіанти:

  • Дзвінок нашим менеджерам.
  • Онлайн заявка на сайті.
  • Оформлення покупки у чат-боті.

Рецепти для товару

Малиновий мармелад

  • Малина заморожена — 500 г.
  • Вода – 200 г.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Желатин — 20 г.

1. У каструлю наливаємо воду і додаємо малину. Підігріваємо і товчемо ягоди.

2. Отриману суміш перекладаємо в сито з мілкими дірочками. Сік з мякоттю стікає в піалу, а кісточки залишаються в ситі.

3. Малиновий сік виливаємо в каструлю і додаємо цукор.

4. Додаємо желатин. Ставимо каструлю на маленький вогонь і розігріваємо до 70 градусів. Сік с желатином увесь час помішуємо до повного розчинення  цукора і желатину.

5. Малиновий сік с желатином процідити  через сито і розлити по формочкам.. Відправляємо форми в холодильник  на 30-40 хвилин.

6. Готовий мармелад виймаємо з  форми. Половину мармеладок ставимо на пласку тарілку дном верх. 

Розгорнути рецепт
В наявності
95 грн / 0.5кг