95 грн |
|
95 грн |
У період шокового заморожування залишаються більшість корисних мікроелементів, які формують склад смачного плоду:
На 100 г продукту налічується 35 ккал. Заморожена ягода полуниці не містить холестерину, крохмалю та трансжирів.
Полуниця заморожена давно прийшлася до душі дітям та дорослим в будь-якому вигляді, адже, крім соковитості та солодкого смаку, ароматна ягода має такі властивості:
Перед тим як заморозити стиглу полуницю, її дбайливо збирають на сонячних плантаціях, миють та видаляють хвостики. Таким чином, ви можете безпосередньо розпочинати приготування, не гаючи часу на ці процеси. При цьому вам доступна натуральна полуниця заморожена ціла, навіть коли за вікном холод, а її термін придатності при правильному зберіганні досягає 12 місяців. Ця солодка ягода має соковитий приємний червоний колір, який додасть нотку справжнього літа. Можна готувати страви таких категорій:
Наш екологічний інтернет-магазин пропонує якісні товари з розділу «Полуниця заморозка» за доступними цінами від українських виробників для різних клієнтів:
Оформити замовлення продукції можна трьома шляхами на вибір:
Оплата відбувається карткою в режимі онлайн або при отриманні посилки готівкою.
Наша заморожена полуниця в Україні доставляється кур'єром у 5 українських містах: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Новомосковськ, Кам'янське. При замовленні від 500 гривень доставимо замовлення безкоштовно.
Тільки для Дніпра активною є функція самовивезення за адресою фізичного магазину по вул. Андрія Фабра, 4.
В інтернет-магазині Greenshop у фасуванні по 0,5 кг представлена полуниця заморожена, купити яку можна вигідно за 65 гривень.
Скористайтеся смартфоном, ноутбуком або будь-яким іншим електронним гаджетом, щоб купити натуральний та сертифікований продукт:
У «Грін Шоп» є полуниця заморожена, ціна на яку 65 гривень за пакування вагою 0,5 кг. Якщо загальна сума замовлення перевищить 500 гривень, то доставка за наш рахунок.
1. Просіяти борошно і змішати його з однією ложкою цукру і апельсиновою
цедрою. Змішати борошняну суміш в комбайні з холодним вершковим маслом і
рікотою.
2. Додати до крихти холодну воду, замісіть тісто, сформувати в кулю та
відправити до холодильника на пів години.
3. Розморозити та нарізати полуницю
пластинками.
4. Дістати тісто з холодильника, тонко розкатати, викласти по центру полуницю, залишаючи
з краю по 3 см.
5. Завернути края тіста на полуницю, змастіть збитим яйцем та посипати цукром, додати до
полуниці рубані фісташки.
6. Випікати галету близько
20-30 хвилин, при 200 градусах. Подавати її теплою або охолодженою, прикрасьте
цукровою пудрою.