120 грн |
|
120 грн |
У сучасному світі все більше людей цікавляться кулінарією та різноманітними стравами кухонь народів світу. Особливий інтерес у любителів смачної, різноманітної та корисної їжі викликають кулінарні шедеври азійської кухні.
Едамаме є молодими зеленими соєвими бобами у вигляді довгих стручків з двома-трьома горошинами всередині, які збирають задовго до того, як вони повністю дозріли. Вони схожі на наш цукровий горошок, але більші за розміром та їх обов'язково потрібно очищати від стручка. Боби мають ніжний, солодкий смак, із легким присмаком трави.
У перекладі з японської – едамаме означає «боби в стручці», це молода соя, що давно знаходить широке застосування в кухнях Китаю, Кореї, Японії. Європейцям зелені боби стали відомі нещодавно, адже купити їх кілька років тому було не просто. У будь-якому супермаркеті вони не продавалися, їх можна було знайти в замороженому вигляді і тільки в спеціалізованих азіатських магазинах або замовити сервісом доставки.
Боби піддаються способу шокової заморозки, який дозволяє зберігати неповторний смак, колір, форму, структуру та всі корисні властивості, властиві свіжим видам.
Сьогодні купити заморожені боби едамаме доступно в інтернет-магазині «Green Shop» кожному клієнту за ціною 120 грн за фасування в 0.5 кг продукту. У каталозі представлені очищені заморожені боби, що значно спрощує процес їх приготування.
Популярність заморожених зелених бобів едамаме пояснюється серед дієтологів та прихильників здорового харчування не лише приємним смаком, простотою приготування різноманітних страв, але їх корисним, якісним складом. У 100 г продукту при низькій калорійності 141 ккал, міститься всього 12 гр.білка, 6 гр. жирів та 11 гр. вуглеводів, що є відмінним варіантом для людей на дієті, що стежать за своєю вагою, а також хто хоче урізноманітнити своє харчування здоровою їжею. Заморожені боби - справжнє джерело корисних для організму речовин:
Не можна вживати заморожені боби едамаме, якщо ви алергік або не куштували раніше сою, продукти з неї. Необхідно проконсультуватися з лікарем чи можна їсти даний продукт, якщо у вас гіпотиреоз або інші захворювання щитовидної залози, адже ізофлавони, що входять до його складу, виявляють високу біологічну активність.
Заморожені боби едамаме мають безліч переваг:
Для приготування соєвих бобів не потрібно особливих кулінарних навичок Їх просто і швидко можна відварити, розігріти в мікрохвильовій печі, на пару, запекти в духовці, обсмажити на сковороді і втілити в життя будь-який кулінарний рецепт, який ви можете вибрати на нашому сайті greenshop.com.ua у спеціальному розділі. Популярні в Японії, а тепер і у нас, смачні, корисні боби едамаме використовують у різних стравах:
В цілому, заморожені боби едамаме пропонують багато можливостей для творчого приготування страв завдяки їхньому універсальному смаку та текстурі. Вони можуть використовуватися як інгредієнт або основна страва і підходять для різних кулінарних традицій.
Замовити продукт заморозки можна одним із способів:
Заморожені едамаме зберігаються в морозильній камері до 6 місяців, зберігаючи смак, колір, структуру та корисні речовини. При закінченні строку або повторному заморожуванні продукт втрачає колір, поживні властивості.
Упаковка заморожених соєвих бобів вагою 0.5 кг коштує 120 грн.