50 грн |
|
50 грн |
Корисні овочі цілий рік повинні бути присутніми щодня в раціоні кожної сучасної людини, яка стежить за своїм здоров'ям. Але це сезонні продукти, дозрівання яких проходить швидко, а терміни зберігання обмежені, який завжди вдається вживати у свіжому вигляді над сезон. Тому в таких випадках незамінним варіантом стають заморожені овочі.
Продукція заготовляється методом глибокого шокового заморожування, що дозволяє зберегти привабливий зовнішній вигляд, приємний смак, усі корисні речовини, мікроелементи, вітаміни, властиві свіжим овочам.
Незмінним попитом у наших покупців користується заморожений зелений горошок. Він корисний для здоров'я, повністю готовий до вживання, не вимагає очищення та складної обробки, з нього можна приготувати багато різноманітних страв. Плоди гороху після заморожування мають м'який приємний смак, корисний хімічний склад. Горошок заморожений багатий на вуглеводи, білки, вітаміни (A, B, С, K, PP), поживні мікроелементи.
Високий вміст натрію та калію, фолієвої кислоти сприяє покращенню роботи багатьох внутрішніх органів. Тому рекомендується додавати його до раціону тим, хто страждає на діабет, атеросклероз. Крім того, в ньому багато селену, магнію, цинку, необхідних людському організму для відмінного здоров'я.
Горох ситний завдяки наявності харчових волокон добре втамовує почуття голоду, а його низька калорійність підходить для включення продукту в меню людям, що стежать за своєю вагою. Зелений горошок має кількість калорій на 100 г - 55 ккал.
Зберігають горох в щільному вакуумному пакуванні в морозильній камері при температурі не вище -20 градусів. Тоді збережеться його товарний вигляд, смак, колір, структура, вітамінно-мінеральний комплекс. Зручне фасування вагою 1 кг компактне, не займає багато місця на полиці холодильника.
Заморожений зелений горошок перед приготуванням деяких страв (супи, запіканки, печеня) не потрібно розморожувати. Достатньо проварити на повільному вогні кілька хвилин.
Якщо необхідно додавати горошок до салату, його попередньо поступово розморожують у холодильнику або за кімнатної температури.
Горошок заморожений, ціна приваблива для кожного покупця в інтернет-магазині «ГрінШоп», не тільки коштує недорого, але зберігає свої найкращі властивості та смакові якості протягом тривалого часу. Тому не тільки домогосподині, а й відомі кулінари включають його до рецептів фірмових страв.
Заморожений горошок не вимагає очищення, як у випадку зі свіжими стручками, а після правильного розморожування повністю готовий до вживання, приготування будь-якої страви. Рецепти страв з горошком доступні для ознайомлення на нашому сайті.
Дану продукцію можна використовувати в різних комбінаціях з іншими овочами для приготування різноманітних страв для дорослих та дітей:
Заморожений горошок, зберігаючи тривалий час форму, колір, смак, дозволяє кожному кулінару втілювати свої фантазії під час приготування повсякденних та авторських страв.
Співпрацюючи з надійними постачальниками, агрофірмами, інтернет-магазин «Green Shop» пропонує лише якісну, сертифіковану продукцію, демократичні ціни, вигідні умови покупки. Привабливими для постійних клієнтів можуть бути різні бонуси, знижки, які дозволять заощадити сімейний бюджет.
Наша компанія пропонує своїм покупцям широкий асортимент замороженої продукції, зручну форму замовлення та оплати, оперативну доставку та відмінний сервіс.
Зелений горошок заморожений можна купити оптом та в роздріб:
Замовлення можна оформити через:
Наступного дня після оформлення покупки на сайті замовлення доставляється кур'єрською службою компанії у Запоріжжі, Дніпрі, Києві, Кам'янському, Новомосковську. Доступний самовивіз тільки у Дніпрі. При покупці продукції від 500 грн активується можливість безкоштовної доставки по Дніпру.
Ціна зеленого горошку замороженого фасуванням 1 кг – 76 грн. Залежно від суми замовлення діє система знижок 3%, 5% та 10%, уточнити дані можна на сайті інтернет-магазину або у менеджера.
Ви тільки подивіться, який неймовірний колір крем-супу можна отримати, якщо його приготувати з нашого найніжнішого молодого замороженого горошку від ГрінШоп! Легкий, літній супчик виходить лише за пару хвилин! Завдяки шоковому заморожуванню горошок зберіг у собі всі корисні та поживні властивості.
Що ж нам знадобиться для приготування:
1.
Обсмажити нарізану тонкою соломкою шинку з перцем на оливковій олії до
золотистої скоринки.
2. Закип’ятити кастрюлю підсоленої води, покласти зелений
горох і варити 2-3 хвилини, доки горох не стане м’яким але і не втратить свій колір. Потім злити воду в
окрему ємність, а горох відправити в блендер, додати туди 0,5 літру овочевого
бульйону і подрібнити вміст до консистенції пюре. Потім додати трохи оливкової
олії та сметани за смаком та перемішати.
3. Подавати страву в підігрітих тарілках,
додавши в кожну шинку і пару крапель сметани.