60 грн |
|
60 грн |
Шпинат має насичений зелений колір, соковите, хрумке листя, не має яскраво вираженого смаку, аромату. Але завдяки складу корисних мінералів, вітамінів, амінокислот, легкозасвоюваного білка він став популярним інгредієнтом у кулінарії, дієтології, вегетаріанстві.
Батьківщиною шпинату є Персія, потім він поширився на Китай, країни Середземномор'я. Нині користується популярністю у багатьох країнах Європи. Шпинат у свіжому вигляді – сезонний продукт, тому його збирають у нетривалий літній період. Продають листя в пучках, пластикових контейнерах, спеціальних пакетах, які потім зберігають у холодильнику, дотримуючись інструкції виробника.
Відмінною альтернативою свіжої зелені є заморожений шпинат, який можна використовувати в кулінарії цілий рік. Він піддається методу глибокої шокової заморозки, завдяки якому у невеликих зелених брикетах зберігається весь склад корисних речовин і властивостей, початковий колір, форма, текстура. Продукцію можна тривалий час зберігати в морозильній камері, листя підходить для приготування різних страв, салатів, гарнірів, крем-супів. Особливо часто шпинат зустрічається в італійській, іспанській кухні, харчуванні вегетаріанців, спортсменів. Калорійність замороженого листового шпинату становить 40 ккал на 100 гр.продукту.
На сайті greenshop.com.ua представлено безліч різних рецептів, серед яких можна підібрати варіанти страв з використанням зеленого шпинатного листя.
У складі шпинату міститься:
При багатьох позитивних властивостях шпинату його слід з обережністю застосовувати людям із захворюваннями сечостатевої системи, не перевищувати добову норму. Надлишок щавлевої кислоти в перезрілому листі рослини потрапляє в нирки і може призвести до утворення і скупчення солі, що призводить до сечостатевої хвороби.
Заморожений шпинат оптом чи в роздріб в інтернет-магазині «ГрінШоп» за доступною ціною – це чудова можливість отримати в одному невеликому брикеті цінний, корисний набір вітамінів у холодний період часу, не чекаючи літа. Зручна форма замовлення, оплати, бонуси, знижки, оперативна доставка – наші найкращі умови взаємовигідної співпраці.
Шпинат після розморожування можна використовувати в будь-яку пору року для приготування різних страв. Незважаючи на слабкий смак і аромат, він збагачує організм вітамінами, мінералами, білком, іншими корисними речовинами. Такі рецепти прості, страви не вимагають багато часу на приготування, оригінальні до смаку, корисні для здоров'я. Листя шпинату можна відварити, приготувати на пару, тушкувати, вони служать як інгредієнт для:
Купити заморожений шпинат Київ можна в інтернет-магазині «ГрінШоп», не залишаючи порога будинку, офісу, у зручний час за доступну вартість. Поповнити свої записи новими ідеями, оригінальними рецептами страв, приготованих із замороженого шпинату, можна, підібравши цікаві варіанти із спеціального розділу сайту рецептів.
Ціна 1 кг замороженого шпинату 90 грн в інтернет-магазині «ГрінШоп».
Замовлення можна оформити:
Заморожений шпинат довше зберігається, ніж свіжий, готовий до вживання після розморожування, його не потрібно нарізати, чистити. Швидко приготувати смачну, корисну страву. Відмінна якість, демократична вартість.
Шпинат чудово справляється з насиченням тіла вітамінами та мінералами. Всього в 50 г шпинату міститься добова норма вітаміну А, ще в ньому багато вітаміну К, необхідного для високої якості крові та сприяє зміцненню кісток. Але незважаючи на всі позитивні якості, у шпинату є і ряд протипоказань, наприклад його не можна вживати людям, які страждають на сечокам'яну хворобу. Також шпинат вбирає всі пестициди, якими його обробляли в процесі вирощування. Але купуючи продукти у перевірених постачальників Ви можете убезпечити себе та близьких від таких неприємностей. Адже вся продукція компанії ГрінШоп проходить сувору перевірку контролю якості, усі наші заморожені ягоди, фрукти та овочі мають відповідні сертифікати безпеки.
Для приготування найніжнішого замороженого шпинату у вершках нам знадобиться:
1. У великій каструлі закип'ятити два-три літри води з чайною ложкою солі. Брикети шпинату кинути в киплячу воду та варити дві хвилини, не більше. Це важливо. Переварений лист шпинату - це приблизно те саме, що пересмажене м'ясо, задоволення менше в рази.
2. Зварений шпинат відкинути на друшляк, потім охолодити на льоду або в проточній крижаній воді, щоб зупинити процес варіння. Віджати зелену масу руками, розкласти її на паперових серветках, щоб вони всю рідину вбрали.
3. На сковороді розігріти оливкову олію та обсмажити в ній зубчик часнику – до запаху, не перепалюючи. Як тільки часниковий запах з'явився, часточку часнику слід негайно викинути, а замість неї кинути на сковороду шпинат, залити його вершками, поперчити і перемішати з олією. Як варіант - можна перемішувати шпинат виделкою з наколотим на неї зубчиком часнику, попередньо його не обсмажуючи: так аромат буде ще тонше.
4. Змішаний із вершками та часниковою олією шпинат треба негайно подавати до столу.