40 грн |
|
40 грн |
Баклажан – популярний овоч сьогодні серед звичайних домашніх господинь та знаменитих кулінарів різних світових кухонь. Понад 1500 років тому він вирощувався в Індії, Китаї, поширився країнами Центральної Азії. Поступово перемістився до європейських держав і лише у 17 столітті потрапив до нашої країни.
Універсальні баклажани з щільною м'якоттю, неповторним смаком відмінно зарекомендували себе не тільки в кулінарії, а у косметології, завдяки корисному складу поживних речовин, необхідних для нормального розвитку організму людини. Але це овоч сезонний, і у свіжому вигляді з максимальним набором вітамінів доступний лише наприкінці літа – восени. У період холодів складніше знайти свіжі баклажани, інші овочі, наповнені вітамінами, мінералами, вони значно дорожчають у ціні у торгових мережах, на ринках. Вигідніше, дешевше та корисніше споживачеві придбати заморожені овочі.
Тому в зимовий період відмінним варіантом буде заморожений баклажан купити в інтернет-магазині «Green Shop» за демократичною ціною з доставкою за вашою адресою в короткі терміни. Ми пропонуємо якісну, сертифіковану продукцію шокової заморозки, без льоду, з повним збереженням кольору, смаку, структури, всіх корисних речовин, властивих свіжому баклажану.
Для поповнення вашого організму вітамінами в холодну пору не обов'язково чекати літа, заморожений баклажан, ціна в «ГрінШоп» порадує вас доступністю, допоможе відмінно впоратися з цим завданням. У складі овочів є всі корисні речовини для повноцінного здоров'я, активності, хорошого самопочуття людини:
Лікувальна та корисна дія баклажанів у їжі для організму людини неоціненна. Але вживати ці овочі можна не всім. Не рекомендовано або з обережністю – людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, тому що груба клітковина призводить до загострення виразки, гастриту. Також при індивідуальній непереносимості продукту.
Баклажан кубиками заморожений, ціна доступна кожному зацікавленому покупцю в магазині «ГрінШоп», вважається цінним джерелом білка та незамінним інгредієнтом у кулінарії багатьох країн світу. Збережені методом шокової заморозки корисні поживні властивості та пікантний смак, властиві свіжому баклажану, дозволяє готувати з нього різні страви.
Овочі можна варити, тушкувати, готувати на парі, грилі, запікати. Вони відмінно поєднуються із зеленню, різними овочами, волоським горіхом. З кубиків, кілець замороженого баклажану можна приготувати вітамінні салати, рагу, ікру, соту, рататуй, тушкований гарнір до м'ясних, рибних страв.
Ви маєте можливість поповнити свої кулінарні здібності, ознайомившись із рецептами з приготування страв з баклажанами та іншими овочами на сайті greenshop.com.ua, у спеціальному розділі.
Замовлення можна оформити:
Заморожені кубики, кільця баклажанів довго зберігаються, не втрачають смак, колір, структуру, корисний склад елементів. Готові до вживання, можна швидко приготувати смачну, корисну страву. Висока якість, доступна вартість.
Ціна 1 кг заморожених кубиків баклажану 56 грн в інтернет-магазині «ГрінШоп».
Компанія ГрінШоп запрошує Вас вирушити у гастрономічну подорож до сонячних берегів Італії, адже меланзана – це італійська запіканка з баклажанів. Наші заморожені баклажани анітрохи не поступаються закордонним, зігріті променями українського сонця та зібрані у пік дозрівання. Також усі овочі, фрукти та ягоди у нашому інтернет-магазині мають сертифікати якості, що робить покупку для Вас не тільки корисною, а й абсолютно безпечною. Для приготування італійської запіканки з українським присмаком нам знадобиться:
1. Сильно розігріти сковороду гриль, посмажити баклажан до гарного
золотистого кольору.
2. Розігріти щедру кількість оливкової олії в глибокій сковороді і
посмажити дрібно нарізану цибулю, часник і сушений орегано на протязі 10
хвилин, доки цибуля не стане м’яка, а часник
золотистим.
3. Додати томати в сковороду до цибулі та орегано. Як слідує
перемішати, накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 15 хвилин.
4. Коли томатний соус уварився, підсолити, поперчити, додати винний
оцет і дрібно нарізаний базилік. Соус можна перебити в блендері до консистенції
пюре.
5. В форму для запікання викласти тонким шаром томатний соус,
зверху натерти пармезан. Потім викласти баклажани. Повторити шар томатного
соуса, сиру і баклажанів, доки не закінчиться інгредієнти.