Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Перець цілий червоний (екстра) заморожений

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
120 грн
120 грн

Характеристики

Країна виробник:
Україна
Вага:
1
Калорійність/100г:
5,2
Білки/100г:
0,3
Жири/100г:
0,02
Вуглеводи/100г:
1

Опис


Корисний поживний перець червоний цілий (екстра) заморожений

Червоний солодкий перець із щільною соковитою м'якоттю та ароматним смаком є одним із найпопулярніших овочів. Його вирощують у багатьох країнах світу, але історично батьківщиною вважають Америку. Ще в давнину перець використовувався як прянощі та ліки. Свіжий м'ясистий червоний перець, багатий на вітаміни, доступний у сезон дозрівання і збору. У холодну пору року альтернативою є заморожені овочі.

Метод шокової заморозки зберігає колір, смак, структуру, всі корисні властивості, притаманні свіжому вигляду. Цілий очищений від насіння перець готовий до швидкого приготування різноманітних страв.

Інтернет-магазин «Green Shop» пропонує купити червоний цілий перець (екстра) заморожений за демократичною ціною, з оперативною доставкою по Україні. Будь-якого сезону ви зможете поповнити свій організм необхідними вітамінами.

Які живильні властивості червоного перцю екстра?

Червоний солодкий перець - корисний продукт, який містить необхідні для здоров'я людини елементи:

  • Природний антиоксидант лікопін, каротиноїди надають червоного кольору овочу, допомагають нормальному розвитку організму.
  • Вітаміни А, С, Е, К, Н, РР мають протизапальну та протимікробну дію. За вмістом аскорбінової кислоти перець випереджає лимон, чорну смородину.
  • Мінерали магній, калій, кальцій, залізо, сірка, марганець, хром, йод фосфор, кобальт допомагають зміцнювати судини при анемії, підвищити імунітет у лікуванні остеопорозу, атеросклерозу.
  • Капсаїцин надає перцю гостроти, покращує травлення, збільшує кровообіг та знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, рівень холестерину в крові. Вживання червоного перцю допомагає у боротьбі з певними видами раку.
  • Низька калорійність 5.2 ккал на 100 гр. продукту, низький склад вуглеводів, жирів, білка, дозволяє вводити його в раціон дієт, розвантажувальних днів.

Заморожений солодкий червоний перець (екстра) слід вживати в помірних кількостях людям з виразкою шлунка, гастритом з підвищеною кислотністю, оскільки надлишок капсаїцину може спричинити подразнення шлунка та кишечника. Не рекомендовано продукт при гіпертензії, ішемії, епілепсії.

Використання замороженого червоного цілого перцю в кулінарії

Червоний перець цілий заморожений є зручним та практичним продуктом для використання в кулінарії, надання аромату, гостроти, яскравості кольору страв з риби, м'яса, салатів, сирів.

Його можна тушкувати, варити, смажити, в'ялити, запікати на грилі. Він зберігає всі корисні властивості свіжого перцю, але має тривалий термін зберігання та не втрачає своїх властивостей при заморожуванні. Це відмінний інгредієнт для приготування рагу, лечо, рататуя, соусів, маринадів, запіканок, плову, фарширування м'ясними, овочевими начинками.

FAQ


Зручним способом можна сплатити замовлення: - карткою Приватбанку на розрахунковий рахунок; - готівкою кур'єру при отриманні замовлення; - онлайн у системі LiqPay.

Продукт зберігається в закритій упаковці в морозильній камері при температурі -18 °С, повторно заморожувати перець не можна

Замовити продукт можна: - на сайті онлайн; - за вказаним телефоном; - за функцією чат-бота в Телеграм.

Рецепти для товару

Болгарський перець, фарширований з сиром Фета

  • Перець цілий заморожений — 4 шт.
  • Сир Фета — 150 г
  • Часник — 3 зубчика
  • Зелень петрушки — 1 ст.л.
  • Перець чорний мелений — 1 ч. л.
  • Оливкова олія — 2 ст. л.

1. Розігріти духовку до 200 градусів.

2. З'єднати сир, подрібнений часник, дрібно рублену петрушку і чорний мелений перець.

3. Гарно змішати начинку.

4. Наповнити перець начинкою, змастити оливковою олією і викласти в форму для запікання.

5. Полити олією, що залишилася і запікати в духовці приблизно (25-30 хвилин).

Виходить відмінна низькокалорійна і смачна закуска.

Розгорнути рецепт
В наявності
120 грн / 1кг