66 грн |
|
66 грн |
Салатний перець тріо смужка, завдяки своїм смаковим якостям та універсальності застосування, користується величезною популярністю серед професійних кухарів та звичайних домашніх господинь. Він виробляється із збалансованої суміші трьох різних сортів перцю (болгарського, шапинського та червоного), які відрізняються один від одного за гостротою, смаком, кольором та формою. Ретельно підібране поєднання різних сортів дозволяє отримати універсальний продукт, що має приємний смак і помірну гостроту, що підходить для більшості кулінарних страв різних кухонь світу.
Солодкий перець – сезонний продукт, тому холодної пори року, коли ціни в магазинах на свіжу продукцію високі, не кожен зможе дозволити собі його купити. Та й зберігання на складах може бути недостатньо правильним, що призводить до втрати корисних речовин овочів. Тому відмінним варіантом буде купити заморожений салатний перець тріо смужка в інтернет-магазині «Green Shop» за привабливою ціною, значно нижчою від ринкової.
Солодкий перець чудово піддається глибокій шоковій заморозці. У процесі заморожування свіжих, добірних продуктів немає льоду, дрібні кристали дозволяють зберегти яскравість кольорів перців, їх неповторний смак та аромат, щільну структуру, весь вітамінно-мінеральний комплекс, який притаманний свіжим сортам. Сухе заморожування не дає розвиватися бактеріям, тому заморожена продукція довго зберігається в морозильній камері при температурі – 18 градусів, не втрачаючи привабливості вигляду та смакових властивостей.
Доповнюючи будь-яку готову страву, салатний перець виглядає красиво, оригінально, як свіжий. Основними інгредієнтами перцю тріо-смужка є: перець болгарський, перець шапінський, червоний солодкий перець, олія, сіль, цукор, оцтова кислота.
Перець тріо смужка має широкий спектр корисних властивостей, завдяки наявності в ньому важливих для хорошого здоров'я речовин:
Однак, незважаючи на різноманітні корисні властивості, надмірне вживання даного продукту може призвести до подразнення шлунка, оскільки перець тріо-смужка має гострий смак і містить багато клітковини. Тому рекомендується вживати його в помірних кількостях і не забувати про важливість збалансованого харчування, що включає різні овочі, фрукти, злаки, білки та інші поживні речовини. Тільки за дотримання цих рекомендацій ви зможете отримати всі корисні властивості перцю та зміцнити своє здоров'я.
Не бажано вживати болгарський перець навіть у замороженому вигляді людям, які страждають від гастриту, панкреатиту, ішемічної хвороби серця, виразкової хвороби.
Перець тріо-смужка має широкий спектр застосування при приготуванні різноманітних страв, перед вживанням його розморожувати не потрібно:
Якщо свіжий салатний перець – незамінний компонент овочевих салатів, додавати туди заморожений перець не варто, він дасть багато соку, зіпсує зовнішній вигляд нарізки, не буде смачним.
Завдяки різноманітним поєднанням смаку, кольору, форми, перець тріо смужка дозволяє створювати цікаві смаки. Більше рецептів з салатним перцем можна знайти на нашому сайті greenshop.com.ua.
Товар доставляється на вашу адресу наступного дня, після того, як ви оформили замовлення, одним із способів доставки:
При покупці товару на суму від 500 грн доставка по місту Дніпро безкоштовна.
Вартість упаковки замороженого перцю вагою 0.5 кг – 66 грн у нашому інтернет-магазині.
Купити заморожений салатний перець тріо смужка можна прямо з дому, офісу на сайті greenshop.com.ua, використовуючи один із зручних для вас способів:
Один із варіантів приготування нашого замороженого перцю тріо - це запекти його в духовці. Виходить яскрава, корисна та апетитна закуска, яка гармонійно поєднується практично з усіма стравами. Болгарський перець тріо підходить для дієтичного харчування і може подаватися як гарнір. Поєднання червоного, жовтого та зеленого кольору здатне підняти настрій навіть у найпохмурішу погоду, а шокове заморожування продуктів дозволяє Вам включати до свого раціону ягоди, фрукти та овочі цілий рік! Все це можливе з компанією ГрінШоп! Для приготування цього рецепту нам знадобиться:
1. Перець тріо різаний і 1-3 чилі кидаємо на лист, застелений пергаментом, і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку до коричневої скоринки.
2. Поки перець запікається, робимо маринад. Змішуємо разом холодну олію та оцет, розігріваємо і як тільки суміш закипить, додаємо часник і суміш будь-яких трав. Даємо ще раз закипіти і одразу вимикаємо маринад.
3. Додаємо до маринаду сіль, перець, цукор до смаку.
4. Відразу ж заливаємо перці, остудити і зберігати в холодильнику.