120 грн |
|
120 грн |
Заморожені та свіжі печериці стали популярними, доступими грибами, які давно перестали бути рідкістю для наших домашніх господинь та відомих вітчизняних кулінарів. Така продукція продається у багатьох магазинах, на ринках. Якщо ви захочете приготувати щось смачне, завжди можете купити заморожені гриби печериці відмінної якості за доступною ціною в інтернет-магазині «ГрінШоп».
Вирощені в екологічно чистих умовах найкращими виробниками, гриби ретельно очищені, нарізані на зручні слайси. Для їх збереження використовується сучасний метод шокової заморозки, що робить продукт універсальним інгредієнтом для приготування страв. Такий спосіб дає можливість зберегти природний смак, колір, структуру, всі поживні речовини, притаманні свіжим печерицям. При цьому заморожені продукти добре зберігаються в морозильній камері, не псуються, ними не можна отруїтися.
Швидкість приготування заморожених грибів – важлива умова для сучасних господарів, що дорожать своїм часом.
Цінним у печерицях заморожених вважається їх склад – джерело поживних та лікувальних елементів, необхідних для повноцінного розвитку та здоров'я людини:
Заморожені печериці, ціна в інтернет-магазині «ГрінШоп» 88 грн за 1 кг, вирізняється багатьма корисними властивостями. Але для деяких людей є обмеження у їх вживанні. Вони можуть спричинити алергію при індивідуальній непереносимості, а також вважаються важкою для травлення їжею, тому не рекомендовані дітям до 12 років.
Сучасний метод шокової заморозки дозволяє не тільки зберігати смак, зовнішній вигляд та корисні властивості заморожених грибів, без шару льоду, але й насолоджуватися ними будь-якої пори року, навіть узимку.
Цілком готові до вживання, очищені, нарізані на акуратні слайси, заморожені печериці дозволяють за кілька хвилин приготувати будь-яку страву з грибами. Їх можна смажити, тушкувати, варити, солити. Якщо у морозилці є зручна упаковка грибів, ви можете втілити будь-який кулінарний рецепт в життя. Нарізані заморожені печериці в піцу, іншу страву можна розморозити при готуванні. З грибів готують: суп, жульєн, пасту, кашу, печеню, ікру, паштет, картоплю, соуси, начинку для пирогів, млинців.
На сайті greenshop.com.ua ви можете ознайомитись з різноманітними рецептами та підібрати для себе щось новеньке, а заморожені печериці є завжди в асортименті нашого інтернет-магазину.
Вартість упаковки заморожених печериць в 1 кг – 88 грн у «ГрінШоп».
Покупку сплатити можна одним із способів: на розрахунковий рахунок карткою Приватбанку; у системі LiqPay онлайн; при отриманні замовлення кур'єру готівкою.
Замовлення можна зробити: по телефону; на сайті; за допомогою функції чат-бота в Телеграм.
· Чахохбілі – це рагу з птиці, національна страва грузинської кухнi. Його можна приготувати як просто з м'яса, так і в поєднанні з овочами, а можна зробити чахохбілі овочевим. Визначитись з вибором інгредієнтів допоможе наш інтернет-магазин заморожених овочів та фруктів ГрінШоп. Величезна різноманітність якісної продукції, накопичувальна система бонусів та оперативна доставка – все це надасть Вам компанія ГрінШоп. Ми пропонуємо Вам приготувати класичний варіант чахохбілі з нашими замороженими печерицями, для цього нам знадобиться:
1. Помити курку, розрізати на порційні шматочки (наприклад гомілку — на дві частини і т.д.)
·
2. Обсмажити м'ясо курки на вершковому маслі, щоб
з'явилась золотиста скоринка, але не до готовності.
·
3. Дістати курку і перекласти в глибоку каструлю.
·
4. Сковороду не мийте. На соку,
що залишився від курки, спочатку трохи
обсмажте дрібно нарізану цибулю, потім додайте моркву, а через пару хвилин—
помідори. Помішуйте. Через пару хвилин додайте печериці, спеції, сіль, перець і
соєвий соус. Накрити кришкою і тушити 10
хвилин на слабкому вогні, іноді помішуйте. Потім додайте просіяне борошно,
постійно помішуйте, обсмажуйте отриману суміш на протязі 2–3 хвилин.
·
5. В цей час доведіть до
кипіння 1–1,5 л води і розчиніть в ній
кубик бульйону.
·
6. Овочеву суміш з сковороди
перекласти в каструлю і залити все бульйоном
і дуже добре перемішати. Поставити на
слабкий вогонь і тушити, регулярно помішувати!
Якщо куриця бройлерна, то тушити 40 хвилин, якщо домашня, то беріть більше
бульйону і тушити 1,5–2 години.
·
7. Коли вимкнете страву, одразу
видавіть в неї часник (за смаком) накрити кришкою і дати постояти хвилину. Розливати по тарілкам, прикрасити рубленою зеленню.