88 грн |
|
88 грн |
Журавлина садова росте в північних регіонах Європи, Азії та Північної Америки. У перекладі з давньогрецької мови, журавлина означає «кисла ягода», жителі стародавньої Америки називали її журавлиною ягодою, а в Новій Англії 17 століття була відома як ведмежа ягода. У наші дні вона широко використовується багатьма народами світу як популярний продукт у кулінарії, харчовій промисловості, а також у медицині завдяки своїм корисним властивостям. Хоча її відмінні лікувальні якості знали давно ще наші предки, а в Північній Америці племена індіанців лікували журавлиною різні захворювання - інфекції сечових шляхів та розлади шлунка.
Володіючи багатьма цілющими властивостями, садова журавлина не дуже поширена серед вітчизняних садівників, як малина, полуниця, смородина. Але останніми роками її скоростиглі сорти активно стали висаджувати в українських садах разом із такими нерозповсюдженими раніше ягодами, як чорниця, ожина, лохина.
Оскільки журавлина сезонна ягода, в зимовий період купити її складно або вона дорого коштує. Тому якщо у вас такої можливості немає, замовте садову заморожену журавлину в інтернет-магазині «ГрінШоп». За прийнятну вартість ви отримаєте високоякісний продукт, який будь-якої пори року поповнить ваш організм вітамінами, корисними для здоров'я.
Сучасний спосіб глибокого заморожування ягід зберігає їх смак, аромат, колір, цілісність структури, весь склад корисних речовин, властивих свіжим видам.
Заморожені ягоди журавлини – це популярний смачний та корисний продукт. Вона багата на поживний склад елементів, що можуть позитивно впливати на здоров'я людини:
Незважаючи на очевидну користь, журавлина заморожена може мати і негативні наслідки для здоров'я людини. Вживання журавлини заборонено:
Журавлина заморожена садова безперечно корисна для здоров'я людини, проте, перед вживанням, необхідно переконатися у відсутності протипоказань та обмежень на вживання продукту.
Журавлина садова відрізняється від лісової ягоди іншими смаковими якостями, вона має менше калорій - всього 47 ккал на 100 гр. продукту, не така соковита, але смачна та ароматна. При термічній обробці можуть губитися деякі корисні властивості, тому продукт краще заморожувати. З неї готують поживні, корисні страви:
Садова журавлина заморожена, додана в будь-яку страву, зробить її оригінальною, особливою. Ознайомитись із багатьма рецептами різних страв можна на сайті greenshop.com.ua.
Здійснюється доставка замовлення наступного дня кур'єром компанії у 5 міст: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Новомосковськ, Кам'янське. У Дніпрі товар можна забрати самовивізом.
Упаковка журавлини садової замороженої вагою 0.5 кг коштує 75 гривень. Діють акції, знижки, бонусні накопичення для постійних та оптових покупців.
Зберігається заморожена журавлина в закритій фабричній упаковці в морозильній камері при температурі -18 градусів. Не повністю використану продукцію повторно заморожувати не можна, корисні властивості ягід втратяться.
1.Журавлину розморозити і розім'яти.
2.Сік що виділився віджати через марлю в скляний посуд.
3.Жмих від ягід покласти назад в каструлю. Залити водою і поставити на вогонь. Довести ягідний відвар до кипіння, кип'ятити кипятить 3 хвилини, після чого процідити відвар в окремий посуд.
4.В проціджений гарячій відвар додати цукор або мед і змішати.
5.Перед подачею морс охолодити, влити раніше віджати сік з журавлини і перемішати.