220 грн |
|
220 грн |
Салат з маринованих водоростей чука вакаме - це традиційна страва японської кухні, яка стає все більш популярною у всьому світі. Темно-зеленого, майже бурого кольору водорості вакамі ростуть біля берегів Кореї, Китаю, Японії, мають приємний, освіжаючий смак, що нагадує капусту. У перекладі з японської «вакаме» - мариновані морські водорості.
Якщо раніше любителям японської кухні в Україні необхідно було відвідувати ресторан, щоб скуштувати легкий ніжний салат з ароматом моря. То тепер це доступно зробити прямо вдома, замовивши салат з маринованих водоростей чука вакамі в інтернет-магазині Green Shop за демократичною ціною з доставкою в будь-яке місто України і приготувати його в будь-який час самостійно.
Салат з маринованих водоростей вакаме має простий склад інгредієнтів: водорості, рисовий оцет, білий соєвий соус, агар-агар, цукор та кунжутне масло, кунжутне насіння. Він має оригінальний смак, невелику кількість жирів, вуглеводів і є низькокалорійним, ідеально підходить для тих, хто стежить за своїм здоров'ям. Його подають як самостійну страву або як гарнір до риби або м'яса.
Сьогодні салат з маринованих водоростей чука вакамі популярний у багатьох ресторанах японської кухні по всьому світу, і його можна легко приготувати вдома самому із замороженого продукту.
Широка популярність салату з маринованих водоростей чука вакаме пояснюється його незвичайним смаком і корисними властивостями. Калорійність зелених водоростей становить лише 48 ккал. на 100гр. продукту, що відносить салат до дієтичного раціону, корисного для вегетаріанців, веганів, людей на дієті, які стежать за своєю вагою, фігурою. До складу водоростей входять необхідні для організму людини елементи:
Незважаючи на всі корисні властивості, відмінний смак, салат з вакаме може бути шкідливий для здоров'я, якщо вживати його у великих кількостях:
Якщо ви плануєте додати у свій раціон салат з вакаме, рекомендується вживати його з помірністю і не забувати про інші корисні продукти, необхідні для підтримки здоров'я.
Салат із заморожених маринованих водоростей чука вакаме можна приготувати самостійно вдома, використовуючи напівфабрикат, який ви зможете купити в інтернет-магазині «ГрінШоп» та різні рецепти. Наприклад, можна додати до салату овочі - моркву, огірки, помідори, а також морепродукти (креветки або кальмари). Це надасть страві нових смакових ноток і дозволить насолодитися його різноманітністю. Також салат вакаме подають як гарнір до м'ясних і рибних страв.
Відмінно поєднуються з салатом омлет, тартар, бургери, локшина, шашлики в соєвому соусі, вегетаріанський рис з овочами та кунжутом.
На сайті greenshop.com.ua у спеціальному розділі доступно кожному споживачеві ознайомитись з різними запропонованими рецептами різноманітних страв та підібрати для себе цікавий варіант для приготування.
Замовити салат можна одним із зручних для вас способів:
Ціна упаковки замороженої продукції з водоростей коштує 290 грн. у магазині «ГрінШоп».
Для надання неповторного смаку та аромату, зазвичай салат з маринованими водоростями чука вакаме заправляють горіховим, кунжутним або соєвим соусом.
1. Розморозити салат «Чука», викласти їх в салатник.
2. Додати кунжутне насіння.
3. Полити соєвим соусом.
4. Додати лимонний сік.
5. Додати крохмаль.
6.Додати кунжутну олію.
7. Всі інгредієнти ретельно перемішати.
8. Посолити за смаком