150 грн |
|
150 грн |
Мідії відомі ще з давніх-давен. Понад 12000 років тому їх використовували у різних стравах у стародавньому Єгипті, каліфорнійські індіанці та представники інших народів. У 13 столітті моряки з Ірландії почали активно розводити їх у великій кількості. І лише у 70-х роках 20 століття фахівці почали говорити про користь морепродуктів для здоров'я людини. У наші дні поживне смачне м'ясо мідій широко використовується в кулінарії по всьому світу.
У сучасних супермаркетах мідії продаються у замороженому вигляді, що забезпечує їх доступність до столу у будь-яку пору року. Спочатку заморожування використовувалося для збереження продукту на тривалий час, а зараз заморожене м'ясо мідії широко використовується в кулінарії. Метод шокової заморозки дозволяє зберегти структуру, смак, весь склад корисних речовин, якими багаті свіжі види.
Купити заморожене м'ясо мідії, ціна вигідна, можна в інтернет-магазині «Green Shop».
М'ясо мідії – корисний продукт, який містить безліч речовин важливих для нормального функціонування нашого організму:
Якщо ви страждаєте від алергії, то перед вживанням м'яса мідії слід проконсультуватися з лікарем. Щоб уникнути ускладнення здоров'я (нудота, блювання, діарея, здуття), дотримуйтесь норм споживання морепродукту.
Смачне, поживне м'ясо замороженої мідії може використовуватися самостійно і в різних стравах. З нього готують: рагу, салати, супи, суші та роли, закуски, тарталетки, підливи, плов. До мідій подають соуси, приправи, зелень, до них підходять рис, картопля, гарніри з овочів.
Покупку можна замовити:
Постійним клієнтам можна користуватися спеціальними знижками на деякі види товару та накопичувальною системою бонусів в залежності від суми замовлення:
М'ясо мідій, заморожене глибоким заморожуванням, довго зберігається при температурі мінус 18 ° С в морозильній камері. Воно готове до швидкого приготування будь-якої корисної страви. Має доступну ціну, сертифікат якості.
1. 1.Часник почистити і дрібно нарізати.
· 2. Розтопити вершкове масло на сковороді і додати до нього дрібно нарізаний часник, зменьшити вогонь і протушити 1 хвилину-дуже важливо не дати часнику підгоріти.
· 3. Розтаявщі мідії відправити тушитись з часником. Поперчити і додати суміш французьких трав.
4. Через 7–8 хвилин додати вершки і тушити мідії далі, доки вершки не загуснуть. Якщо вершки довго не гуснуть, можна додати трішки борошна.