Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

М'ясо мідій (0,5 кг)

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
150 грн
150 грн

Характеристики

Країна виробник:
Імпорт
Вага:
0.5 кг
Калорійність/100г:
92
Білки/100г:
15
Жири/100г:
2.7
Вуглеводи/100г:
2

Опис


М'ясо мідії – популярний морепродукт на нашому столі

Мідії відомі ще з давніх-давен. Понад 12000 років тому їх використовували у різних стравах у стародавньому Єгипті, каліфорнійські індіанці та представники інших народів. У 13 столітті моряки з Ірландії почали активно розводити їх у великій кількості. І лише у 70-х роках 20 століття фахівці почали говорити про користь морепродуктів для здоров'я людини. У наші дні поживне смачне м'ясо мідій широко використовується в кулінарії по всьому світу.

У сучасних супермаркетах мідії продаються у замороженому вигляді, що забезпечує їх доступність до столу у будь-яку пору року. Спочатку заморожування використовувалося для збереження продукту на тривалий час, а зараз заморожене м'ясо мідії широко використовується в кулінарії. Метод шокової заморозки дозволяє зберегти структуру, смак, весь склад корисних речовин, якими багаті свіжі види.

Купити заморожене м'ясо мідії, ціна вигідна, можна в інтернет-магазині «Green Shop».

Чим корисний склад замороженого м'яса мідії?

М'ясо мідії – корисний продукт, який містить безліч речовин важливих для нормального функціонування нашого організму:

  • Білок необхідний для будівництва клітин та тканин в організмі.
  • Вітаміни А, С, групи B допомагають підтримувати здоров'я нервової системи, беруть участь у обмінних процесах. Вітамін Е є сильним антиоксидантом та допомагає зміцнити імунну систему.
  • Жирні кислоти Омега-3 корисні для роботи серцевого м'яза, мозку.
  • Мідії – джерело мінералів (залізо, селен, цинк), фолієвої кислоти, що необхідні для загального зміцнення та належної роботи всіх систем організму, запобігання анемії.
  • Антиоксиданти, амінокислоти впливають на зір, роботу головного мозку, серцево-судинної, нервової системи, запобігають розвитку онкології, нормалізують вироблення гормонів.
  • Вживання замороженого м'яса мідії Київ допомагає знизити рівень холестерину, ризик утворення тромбів, нормалізувати гемоглобін, покращити травлення.
  • Низькокалорійність (70 ккал на 100 г продукту), високий вміст білка, робить мідії ідеальними в раціоні для людей, які стежать за своєю вагою.

Якщо ви страждаєте від алергії, то перед вживанням м'яса мідії слід проконсультуватися з лікарем. Щоб уникнути ускладнення здоров'я (нудота, блювання, діарея, здуття), дотримуйтесь норм споживання морепродукту.

Що приготувати з м'яса мідії?

Смачне, поживне м'ясо замороженої мідії може використовуватися самостійно і в різних стравах. З нього готують: рагу, салати, супи, суші та роли, закуски, тарталетки, підливи, плов. До мідій подають соуси, приправи, зелень, до них підходять рис, картопля, гарніри з овочів.

FAQ


Покупку можна замовити:

  • по телефону;
  • за допомогою чат-бота;
  • онлайн через сайт.

Постійним клієнтам можна користуватися спеціальними знижками на деякі види товару та накопичувальною системою бонусів в залежності від суми замовлення:

  • від 2500 до 7000 грн – 3%;
  • від 7000 до 12000 грн – 5%;
  • від 12000 грн - 10%.

М'ясо мідій, заморожене глибоким заморожуванням, довго зберігається при температурі мінус 18 ° С в морозильній камері. Воно готове до швидкого приготування будь-якої корисної страви. Має доступну ціну, сертифікат якості.

Рецепти для товару

М'ясо мідій в часниково-вершковому соусі

  • Заморожені мідії-500 г
  • Вершки 10%-ві-200 мл
  • Вершкове масло-30 г
  • Прованські трави за смаком
  • Часник за смаком

 1.    1.Часник почистити і дрібно нарізати.

·         2. Розтопити вершкове масло на сковороді і додати до нього дрібно нарізаний часник, зменьшити вогонь і протушити 1 хвилину-дуже важливо не дати часнику підгоріти.

·         3. Розтаявщі мідії відправити тушитись з часником. Поперчити і додати суміш французьких трав.


  4. Через 7–8 хвилин додати вершки і тушити мідії далі, доки вершки не загуснуть.     Якщо вершки довго не гуснуть, можна додати трішки борошна.

Розгорнути рецепт
В наявності
150 грн / уп