190 грн |
|
190 грн |
Морський гребінець – це третій найбільш споживаний молюск у світі відразу після устриць та мідій. Який він на смак? Його щільне біле м'ясо має горіховий, трохи солодкуватий смак.
Морський гребінець – один із найцінніших молюсків. Він низькокалорійний, містить «хороші» білки та омега-3, а також вітамін А та мінеральні солі, такі як кальцій та натрій. І дуже мало ліпідів та вуглеводів. Їх частіше їдять приготованими: з вершковим соусом, запеченими в олії, просто обсмаженими на вершковому маслі, з подрібненим часником і нарізаною петрушкою.
Навіть свіжовиловлені морські гребінці не зберігаються довго в холодильнику, тому найкращий спосіб зберегти свіжість цього продукту - це технологія шокової заморозки, яка дозволяє зберігати їх у морозильній камері протягом тривалого часу.
Погодьтеся, за цінами гребінці – це не чорна ікра, можна іноді зробити гарну вечерю або просто побалувати себе та близьких, а завдяки лояльним цінам в інтернет-магазині Гріншоп та нашій накопичувальній системі бонусів Ви зможете купувати всю продукцію за привабливими знижками!
Заморожені морські гребінці дуже важливо правильно розморозити, щоб не порушити їхню консистенцію та смак. Перед готуванням залиште їх у холодильнику на ніч або навіть на добу, якщо немає часу, замочіть гребінці разом із нашою герметичною упаковкою у холодній воді за годину до приготування. Вже розморожені гребінці промийте в холодній воді і обсушіть на серветці, тепер можна приступати до приготування цього делікатесу.