Червоний салатний перець відрізняється соковитою, щільною шкіркою, має внутрішню порожнистість і насіннєву серцевину, оригінальний аромат та смак. Почали культивувати його понад 9000 років тому в Америці. В даний час перець вирощується і в багатьох європейських та азіатських країнах світу.
Свіжі овочі нам доступні наприкінці літа, восени, але завдяки сучасному шоковому заморожуванню цілий рік споживачі можуть купити заморожений червоний перець в інтернет-магазині «Green Shop» з доставкою по Україні.
Глибока заморозка зберігає яскравість кольору, аромат, структуру, весь склад поживних елементів, на які так багатий свіжий вид. Ретельно очищений, нарізаний кубиками, салатний перець можна використовувати для приготування різних страв.
Заморожений кубиками червоний перець має багатий корисний склад елементів, які необхідні нашому організму:
Але у деяких людей салатний перець може викликати дискомфортні відчуття у шлунково-кишковому тракті. Тому його не рекомендують вживати хворим із гастритом, ішемією, виразкою шлунка, епілепсією та гіпертензією.
Заморожений червоний перець кубик Дніпро є незамінним інгредієнтом у кулінарії. Його можна фарширувати, запікати на грилі, варити, смажити, маринувати. Яскраві овочі відмінно виглядають у салатах, супах, соусах, додають привабливості, гостроти, незвичайного аромату кожній страві. Солодкий перець добре пом'якшує м'ясо, служить основою для приготування рататую, овочевої ікри, лечо. Він ідеально поєднується з іншими овочами, зеленню.
Фасована упаковка продукту вагою 0.5 кг коштує 88 грн у магазині «ГрінШоп». Актуальність ціни можна дізнатись на сайті.
Замовити продукцію можливо: - на сайті онлайн через кошик; - зателефонувавши менеджеру по телефону; - за функцією чат-бота в Телеграм.
Сплатити за товар можна одним із способів: - карткою Приватбанку на розрахунковий рахунок; - онлайн у системі LiqPay; - готівкою кур'єру при отриманні замовлення.
1.Перець перекласти в каструлю
і додати воду, сіль, цукор, спеції і пару зубчиків часнику.
2.Варити перець 20 хвилин на маленькому вогні.
3.Через деякий час перекласти вміст каструлі в чашу
блендера, подрібнити на високих обертах. Якщо хочете однорідний соус,
перетріть вміст через сито.
4. Перекласти соус із чаши в кастрюлю. Варити соус
10 хвилин, в конці варіння додати оцет.
5.Перекластие соус в стерильні банки.