Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Перець червоний кубик заморожений

Немає в наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Характеристики

Країна виробник:
Україна
Калорійність/100г:
27
Білки/100г:
1,3
Жири/100г:
0,7
Вуглеводи/100г:
5,7

Опис


Заморожений перець червоний кубик

Червоний салатний перець відрізняється соковитою, щільною шкіркою, має внутрішню порожнистість і насіннєву серцевину, оригінальний аромат та смак. Почали культивувати його понад 9000 років тому в Америці. В даний час перець вирощується і в багатьох європейських та азіатських країнах світу.

Свіжі овочі нам доступні наприкінці літа, восени, але завдяки сучасному шоковому заморожуванню цілий рік споживачі можуть купити заморожений червоний перець в інтернет-магазині «Green Shop» з доставкою по Україні.

Глибока заморозка зберігає яскравість кольору, аромат, структуру, весь склад поживних елементів, на які так багатий свіжий вид. Ретельно очищений, нарізаний кубиками, салатний перець можна використовувати для приготування різних страв.

Чим корисний червоний перець для здоров'я?

Заморожений кубиками червоний перець має багатий корисний склад елементів, які необхідні нашому організму:

  • Вітаміни А, С, К, РР, групи В (В6, фолієва кислота) зміцнюють імунітет, захищають організм від вільних радикалів, абсорбції заліза та сприяють покращенню здоров'я шкіри. У перці аскорбінової кислоти більше, ніж у смородині та лимоні, вона омолоджує клітини, зміцнює стінки капілярів, знижує ризик тромбозів.
  • Антиоксиданти допомагають у профілактиці багатьох захворювань, онкології. Капсацин зменшує апетит, прискорює обмін речовин. Пігмент лікопена надає насичений червоний колір овочу, запобігає хворобам серця, блокує поширення в організмі метастаз.
  • Амінокислоти допомагають засвоїти білок, нормалізувати роботу ШКТ, очистити організм від токсинів.
  • Мінерали калій, магній, кальцій, залізо – незамінні для нормальної життєдіяльності людини. Кремній зміцнює нігті, волосся.
  • Вживаючи червоний перець, ми сприяємо покращенню функцій мозку, пам'яті, зміцненню судин, профілактиці остеопорозу та атеросклерозу.
  • Низька калорійність: 27 ккал на 100 гр. продукту, невелика кількість жирів, білків, дозволяє включати заморожений кубиками червоний перець до раціону здорового харчування, при розвантажувальних дієтах.

Але у деяких людей салатний перець може викликати дискомфортні відчуття у шлунково-кишковому тракті. Тому його не рекомендують вживати хворим із гастритом, ішемією, виразкою шлунка, епілепсією та гіпертензією.

Що можна приготувати із червоного перцю замороженого?

Заморожений червоний перець кубик Дніпро є незамінним інгредієнтом у кулінарії. Його можна фарширувати, запікати на грилі, варити, смажити, маринувати. Яскраві овочі відмінно виглядають у салатах, супах, соусах, додають привабливості, гостроти, незвичайного аромату кожній страві. Солодкий перець добре пом'якшує м'ясо, служить основою для приготування рататую, овочевої ікри, лечо. Він ідеально поєднується з іншими овочами, зеленню.

FAQ


Фасована упаковка продукту вагою 0.5 кг коштує 88 грн у магазині «ГрінШоп». Актуальність ціни можна дізнатись на сайті.

Замовити продукцію можливо: - на сайті онлайн через кошик; - зателефонувавши менеджеру по телефону; - за функцією чат-бота в Телеграм.

Сплатити за товар можна одним із способів: - карткою Приватбанку на розрахунковий рахунок; - онлайн у системі LiqPay; - готівкою кур'єру при отриманні замовлення.

Рецепти для товару

Ніжний соус з червоного перцю

  • Перець червоний кубиком заморожений — 500 гр.
  • Вода — 100 мл.
  • Цукор— 1 ч. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Вода — 1,5 литра (кипяток)
  • Часник — 3 зубчика
  • Оцет 9% — 1 ст. л.
  • Паприка за смаком
  • Чорний перець за смаком

1.Перець перекласти в каструлю і додати воду, сіль, цукор, спеції і пару зубчиків часнику.

2.Варити перець 20 хвилин на маленькому вогні.

3.Через деякий час перекласти вміст каструлі в чашу блендера, подрібнити на високих обертах. Якщо хочете однорідний соус, перетріть вміст через сито.

4. Перекласти соус із чаши в кастрюлю. Варити соус 10 хвилин, в конці варіння додати оцет.

5.Перекластие соус в стерильні банки.

Розгорнути рецепт
Немає в наявності
88 грн / 0.5кг