68 грн |
|
68 грн |
Цибуля-порей відома з часів Стародавнього Риму та Єгипту, вважається національним символом Уельсу, росте в різних кліматичних умовах по всьому світу. Вона має м'ясисте стебло з білим потовщенням, солодкуватий смак.
Купити заморожену цибулю-порей з доставкою можна за демократичною вартістю в інтернет-магазині «Green Shop». Нарізана кільцями для зручності швидкого приготування, вона завдяки шоковому заморожуванню зберігає всі поживні властивості, структуру та смак, які характерні для свіжих видів.
Цибуля-порей містить чимало поживних речовин, які допомагають людині підтримувати своє здоров'я:
Заморожена цибуля-порей може допомогти в боротьбі з різними захворюваннями: артрит, подагра, хвороба Альцгеймера, рак, діабет, ревматизм, атеросклероз. Корисна при цинзі, перевтомі, ожирінні, покращує здоров'я шкіри, волосся та нігтів. Цибуля має сечогінну дію, нормалізує функціонування печінки, жовчного міхура, покращує апетит.
Однак, як і будь-який продукт, може мати побічні ефекти: викликати алергічну реакцію, тому перед вживанням цибулі-порею слід проконсультуватися з лікарем. Вживання його у великих кількостях призводить до проблем із травленням, запаленням шлунка та дванадцятипалої кишки.
Заморожена цибуля-порей, ціна доступна, може бути використана як самостійна страва або гарнір. Її смажать, тушкують, застосовують як ароматичний інгредієнт для приготування супів, рагу, салатів. Готують цибульний пиріг, запіканки, разом з іншими овочами використовують для м'яса, риби.
Замовлення можна оформити зручним способом: - зателефонувавши по телефону менеджеру; - через кошик на сайті онлайн; - за функцією чат-бота.
Кур'єрська служба магазину доставляє товар у такі міста України – Київ, Дніпро, Запоріжжя, Новомосковськ, Кам'янське. Самостійно ви зможете забрати покупку у Дніпрі, у нашому фізичному магазині.
Ціна упаковки продукту вагою 0,5 кг – 58 грн.
1. В сковороді розтопити
вершкове масло.
2. Перекласти кільця
цибулі сковороду і періодично помішувати, готувати 4-5 хвилин . вогонь повинен
бути середнім або нижче середнього.
3. Коли цибуля почне змінювати колір і стане трохи золотистим , можна додати
вершки. Беріть молочний продукт мінімальної жирності – блюдо буде більш легким
і менш калорійним.
4. Цибулю-порей в вершках потушити хвилини три на середньому вогні.
5. Натерти сир та
тертці.
6. Посипати цибулю в вершках сиром і відправити в
(розігріту до 200 градусів) духовку на 15хвилин, доки верх не підрум’яниться.