60 грн |
|
60 грн |
Квасоля стручкова різана відома людству з глибокої давнини, понад 7 тисячоліть. Згадки про неї можна простежити до давніх індіанських цивілізацій, що населяли територію Центральної та Південної Америки. Саме індіанці вперше вирощували та вживали в їжу стручкову квасолю, яка згодом поширилася до Стародавнього Єгипту та Риму, а потім у всьому світі. Спочатку в їжу вживали квасолини, і лише два-три століття тому італійці оцінили ніжний смак молодих зелених стручків і стали вирощувати спеціальні сорти квасолі заради товстих соковитих стручків з маленьким насінням.
Стручкова зелена квасоля у свіжому вигляді доступна лише влітку. У холодну пору року її продають замороженою – це чудова альтернатива сезонним овочам. Метод шокового заморожування зберігає смак, колір, щільну структуру, весь набір поживних речовин, якими володіє свіжа квасоля в стручках.
Основні інгредієнти для приготування замороженої квасолі стручкової різаної: квасоля стручкова, рослинна олія, цибуля ріпчаста, часник та приправи (сіль, перець чорний мелений). Продукт повністю готовий для приготування. На відміну від свіжої квасолі, заморожена довго зберігається в морозильній камері при температурі -18 градусів, може використовуватися в будь-який час року, поповнюючи організм вітамінами, корисними речовинами.
Купити заморожену стручкову квасолю різану оптом та в роздріб за доступною ціною можна в інтернет-магазині «Green Shop». Ми пропонуємо натуральну продукцію від відомих виробників, оперативну доставку до будь-якого міста України, привабливі акції, знижки та бонусні накопичення постійним клієнтам.
Квасоля стручкова різана корисна для здоров'я, рекомендована для включення до раціону людей, що стежать за своїм здоров'ям і вагою. На 100 грамів продукту вона має калорійність 23 ккал, білки -2.5 гр., жири -0.3гр., вуглеводи - 3.0гр. До хімічного складу спаржевої квасолі входять такі поживні елементи, необхідні для нормальної життєдіяльності людини:
Заморожена стручкова квасоля пройшла сортування, миття та нарізку. Цей продукт дуже зручний у використанні, його вживають у смаженому, вареному та запеченому вигляді. Після розморожування стручки можна швидко додати до страви, не витрачаючи час на попередню підготовку. Із замороженої стручкової квасолі готують величезну кількість смачних та поживних страв:
На нашому сайті greenshop.com.ua у спеціальному розділі представлений великий вибір різноманітних рецептів страв, з якими ви зможете ознайомитись у будь-який час та підібрати цікавий варіант для приготування із замороженою зеленою різаною стручковою квасолею.
Зробити замовлення можна одним із зручних для вас способів:
Ціна упаковки вагою 1 кг замороженої стручкової квасолі нарізаної коштує 80 грн.
При покупці стручкової квасолі необхідно звернути увагу на цілісність фабричної упаковки, дату виготовлення та термін придатності продукту. Оцінити зовнішній вигляд – стручки повинні бути без плям, пошкоджень, мати насичений колір, квасоля має бути щільною, пружною, не млявою та м'якою.
У назві цього рецепту є маленька підказка для людей, які стежать за своєю фігурою або бажають приєднатися до руху ЗОЖ. Адже заморожена стручкова квасоля це справжній "light" продукт, в ній міститься всього 23 ккал/100 г. Але ми б додали в назву цього рецепту ще одне слово - fast. Більш корисного та швидкого у приготуванні гарніру, ніж стручкова квасоля Ви не знайдете! Саме для людей, які цінують свій час і стежать за своїм здоров'ям та здоров'ям близьких, створено наш інтернет-магазин ГрінШоп. Пропонуємо Вам приготувати light гарнір, який поєднується абсолютно з усім, для цього нам знадобиться:
1. Заморожену квасолю відварити в киплячій підсоленій воді 40 секунд. Час приготування дуже важливий, тому що якщо його збільшити, квасоля вийде дуже м'якою і не смачною.
2. Швидко відкинути квасолю на друшляк, дати воді стекти і обсмажити на сковороді з вершковим маслом з часником протягом 1 хвилини.
3. При подачі полити лимонним соком. За бажання Ви можете додати трохи меленого перцю чилі, щоб надати цій страві пікантності. У цьому рецепті головне зберегти квасолю трохи твердою, щоб вона хрумтіла.