290 грн |
|
290 грн |
Нині у раціоні українців тигрові креветки зі смачним, ніжним м'ясом стали поширеним та доступним делікатесом. Трапляються великі десятиногі ракоподібні у водах океанів, більшості морів Південно-Східної Азії, але лідерами їх видобутку вважаються Китай, Таїланд, Малайзія.
У торговельній мережі найчастіше продають очищені заморожені креветки, які фасують за розмірами, видами. Найпопулярнішими є звичайні, зелені чи чорні тигрові морепродукти. Інноваційний спосіб глибокого заморожування зберігає зовнішні, смакові та поживні властивості свіжих видів.
Інтернет-магазин «Green Shop» пропонує за демократичними цінами заморожені креветки ваннамей, без голови 16/20 з доставкою по Україні. Цей екзотичний делікатес став популярним завдяки своєму ніжному смаку, великим розмірам та універсальності приготування.
Заморожені креветки ваннамей, крім відмінного смаку, є цінним джерелом багатьох корисних елементів, які мають морепродукти:
Але слід зазначити, що креветки можуть викликати алергічні реакції у людей, схильних до непереносимості препарату. Вживання має бути помірним через вміст холестерину.
Заморожені креветки ваннамей без голови використовуються в кулінарії як головне блюдо, закуска або для приготування різних делікатесів: салати, паста, супи. Їх можна запікати, смажити, варити, маринувати та використовувати як начинку для суші. Вони поєднуються з лимоном, часником, оливковою олією, спеціями. Подавати креветки на льоду, щоб надати страві ефекту свіжості та хрусту.
На сайті greenshop.com.ua представлений великий вибір різноманітних рецептів, які доступні для ознайомлення любителям готувати смачні страви.
Здійснити оплату доступно: - карткою Приватбанку на розрахунковий рахунок; - готівкою кур'єру при отриманні замовлення; - онлайн у системі LiqPay.
У магазині «ГрінШоп» продукт вагою 0.5 кг коштує 280 грн.
Прямо з дому, офісу у зручний час можна зробити замовлення: - онлайн на сайті через кошик; - зателефонувавши по телефону менеджеру; - за функцією чат-бота в телеграмі.
1.Викласти (попередньо розморожені креветки ) рівномірно на тарілку, посолити та поперчити.
2.Розігріти масло на сковороді і підсмажити креветки на великому вогні 1 хвилину. Перевернути і додати дрібно нарізаний часник і залиште ще на 1 хвилин. Потім перемішати і готувати ще 2 хвилини. Викласти креветки на тарілку.
3.В цю ж сковороду налити вермут і лимонний сік. Доведіть до кипіння, рідина повинна трохи загуснути. Додайте цедру лимона і подрібнену петрушку. Полийте соусом креветки і перемішайте.