290 грн |
|
290 грн |
Нині у раціоні українців тигрові креветки зі смачним, ніжним м'ясом стали поширеним та доступним делікатесом. Трапляються великі десятиногі ракоподібні у водах океанів, більшості морів Південно-Східної Азії, але лідерами їх видобутку вважаються Китай, Таїланд, Малайзія.
У торговельній мережі найчастіше продають очищені заморожені креветки, які фасують за розмірами, видами. Найпопулярнішими є звичайні, зелені чи чорні тигрові морепродукти. Інноваційний спосіб глибокого заморожування зберігає зовнішні, смакові та поживні властивості свіжих видів.
Інтернет-магазин «Green Shop» пропонує за демократичними цінами заморожені креветки ваннамей, без голови 16/20 з доставкою по Україні. Цей екзотичний делікатес став популярним завдяки своєму ніжному смаку, великим розмірам та універсальності приготування.
Заморожені креветки ваннамей, крім відмінного смаку, є цінним джерелом багатьох корисних елементів, які мають морепродукти:
Але слід зазначити, що креветки можуть викликати алергічні реакції у людей, схильних до непереносимості препарату. Вживання має бути помірним через вміст холестерину.
Заморожені креветки ваннамей без голови використовуються в кулінарії як головне блюдо, закуска або для приготування різних делікатесів: салати, паста, супи. Їх можна запікати, смажити, варити, маринувати та використовувати як начинку для суші. Вони поєднуються з лимоном, часником, оливковою олією, спеціями. Подавати креветки на льоду, щоб надати страві ефекту свіжості та хрусту.
На сайті greenshop.com.ua представлений великий вибір різноманітних рецептів, які доступні для ознайомлення любителям готувати смачні страви.
У магазині «ГрінШоп» продукт вагою 0.5 кг коштує 280 грн.
Прямо з дому, офісу у зручний час можна зробити замовлення: - онлайн на сайті через кошик; - зателефонувавши по телефону менеджеру; - за функцією чат-бота в телеграмі.
Здійснити оплату доступно: - карткою Приватбанку на розрахунковий рахунок; - готівкою кур'єру при отриманні замовлення; - онлайн у системі LiqPay.
1.Викласти (попередньо розморожені креветки ) рівномірно на тарілку, посолити та поперчити.
2.Розігріти масло на сковороді і підсмажити креветки на великому вогні 1 хвилину. Перевернути і додати дрібно нарізаний часник і залиште ще на 1 хвилин. Потім перемішати і готувати ще 2 хвилини. Викласти креветки на тарілку.
3.В цю ж сковороду налити вермут і лимонний сік. Доведіть до кипіння, рідина повинна трохи загуснути. Додайте цедру лимона і подрібнену петрушку. Полийте соусом креветки і перемішайте.