120 грн |
|
120 грн |
Ананас не тільки смачний, а й у помірних дозах вважається дуже корисним екзотичним фруктом. Без холестерину, трансжирів та крохмалю, зате може похвалитися багатим вітамінно-мінеральним вмістом:
Ананаси славляться своїм кисло-солодким смаком та омолоджувальною дією на організм, а ще приносять таку користь:
У 100 г продукту міститься 52 ккал, з них:
Оформляйте замовлення:
Перші два пункти можливі у будь-який зручний для вас час, а зв'язок з відділом продажів доступний згідно з вказаним графіком роботи.
Ми працюємо за фіксованим графіком:
Наш інтернет-магазин пропонує величезний вибір замороженої екологічної продукції різної категорії високої якості за доступними цінами. На постійній основі діють спецпропозиції на весь асортимент:
Сплатити покупку можна у двох форматах:
Ананас заморожений у Києві, Запоріжжі, Кам'янському, Новомосковську та Дніпрі доставляється кур'єром. У Дніпрі можна самостійно забрати замовлення із фізичного магазину за адресою: вул. Андрія Фабра, 4.
Порційні шматочки необхідно зберігати в морозилці за мінусової температури не вище -18 градусів за Цельсієм, не допускаючи повторного заморожування.
Купуйте соковитий ананас нарізаний рівномірними квадратиками по 120 гривень у стандартному фасуванні по 0,5 кілограма.
Найчастіше різаний ананас використовують у приготуванні салатів із рівномірними кубиками фрукта. Також готують десерти, випічку, смузі та коктейлі.
1.Желатин залити холодною кип’яченою водою, перемішайте і залиште для набухання.. Просіяне
борошно змішайте з крохмалем та розпушувачем. Яйця кімнатної температури збийте
з цукром та ванільним цукром на протязі 5 хв.
2. Акуратно в декілька прийомів змішати з борошняною
сумішшю. Дно рознімної форми простелити пергаментом та розмістити в ньому тісто та відправити в
духовку до 190 градусів на 15 хвилин.
3. Бісквіт залишити в формі на 10 хвилин, після чого дістати на блюдо за допомогою ножа. Бортик від рознімної
форми обернути харчовою плівкою і зімкнути навколо ножа. Йогурт змішати з
цукром та ванільним цукром.
4.
Желатин розчинити на водяній бані та
добавити до йогуртової суміші. Охолоджені вершки збити в охолодженій мисці до
«пишної» концистенції і в декілька прийомів, добавити до них злегка застиглу
йогуртову суміш.
5. Змастити бісквітний корж шаром крему. Розподілити весь крем і залишити в холодильнику на 2 години. Желатин знову залити холодною кип’яченою водою і залишити для набухання.
6.
Добавити желатин до гарячого ананасового сиропу та повністю охолодити. Торт прикрасити замороженими
шматочками ананасу и вилити желе що залишилось. Відправити торт до холодильника
до повного застигання.