Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Ананас кубик заморожений

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
120 грн
120 грн

Характеристики

Країна виробник:
Імпорт
Вага:
0.5 кг
Калорійність/100г:
52
Білки/100г:
6
Жири/100г:
0.2
Вуглеводи/100г:
14.8

Опис


Заморожений ананас шматочками – чому потрібно його їсти

Ананас не тільки смачний, а й у помірних дозах вважається дуже корисним екзотичним фруктом. Без холестерину, трансжирів та крохмалю, зате може похвалитися багатим вітамінно-мінеральним вмістом:

  • Мінерали: кальцій, калій, магній, залізо, селен, цинк, марганець, натрій, фосфор, мідь.
  • Вітаміни: А, Е, К, С, бета-каротин та група В1, В2, В3, В4, В5, В6, В9.
  • Мікроелементи: клітковина, сахариди, бромелін.
  • Амінокислоти. Переважають лейцин, валін та глутамін.

Ананаси славляться своїм кисло-солодким смаком та омолоджувальною дією на організм, а ще приносять таку користь:

  • Нормалізують обмін речовин та прискорюють метаболізм.
  • Зміцнюють імунну систему та підвищують регенерацію тканин.
  • Розріджують кров та знижують тиск. Хороша профілактика атеросклерозу при регулярному вживанні плода.
  • Уповільнюють зростання ракових клітин на 70%.
  • Зменшують біль у суглобах.
  • Природний афродизіак та антидепресант.

У 100 г продукту міститься 52 ккал, з них:

  • білки - 0,3 г;
    жири - 0,1 г;
    вуглеводи - 14,8 г.


Як замовити заморожений ананас

Оформляйте замовлення:

  1. В електронному каталозі на сайті.
  2. У чат-боті.
  3. Телефоном, консультуючись із менеджером.

Перші два пункти можливі у будь-який зручний для вас час, а зв'язок з відділом продажів доступний згідно з вказаним графіком роботи.

Ми працюємо за фіксованим графіком:

  • Будні дні (пн-пт): 10-18.
  • Сб: 10 - 17.
  • Нд – вихідний.

Переваги заморожених ананасів на Greenshop.com.ua

Наш інтернет-магазин пропонує величезний вибір замороженої екологічної продукції різної категорії високої якості за доступними цінами. На постійній основі діють спецпропозиції на весь асортимент:

  • Безкоштовна доставка. Якщо ви замовляєте посилку на суму від 500 гривень, то за транспортування не платите.
  • Ціни партнерські. Представникам сфери Horeca з Києва та всієї території України доступні знижені ціни як для оптових закупівель.
  • Система знижок та накопичень. Постійні клієнти можуть оформити знижкову картку в 3%, 5% або 10% на всі позиції.

Сплатити покупку можна у двох форматах:

  1. Онлайн-режим. Оплата LIQPAY або на картку ПриватБанку за розрахунковим рахунком.
  2. Офлайн-версія. Розраховуєтеся готівкою кур'єру при отриманні посилки.

Ананас заморожений у Києві, Запоріжжі, Кам'янському, Новомосковську та Дніпрі доставляється кур'єром. У Дніпрі можна самостійно забрати замовлення із фізичного магазину за адресою: вул. Андрія Фабра, 4.

FAQ


Найчастіше різаний ананас використовують у приготуванні салатів із рівномірними кубиками фрукта. Також готують десерти, випічку, смузі та коктейлі.


Порційні шматочки необхідно зберігати в морозилці за мінусової температури не вище -18 градусів за Цельсієм, не допускаючи повторного заморожування.


Купуйте соковитий ананас нарізаний рівномірними квадратиками по 120 гривень у стандартному фасуванні по 0,5 кілограма.


Рецепти для товару

Йогуртовий торт з ананасом

  • Ананас заморожений — 1 кг.
  • Борошно пшеничне— 50 г.
  • Крохмаль (любий) — 20 г.
  • Цукор — 180 г. (50 г. в тесто, 130 г в крем)
  • Ванільний цукор —-20 г (10 г в тісто, 10 г в крем)
  • Розпушувач —3 г
  • Яйцо куряче середнього розміру —2 шт.
  • Йогурт натуральний —600 г.
  • Вершки 33% — 400 г.
  • Желатин —35 г. (25 г в крем, 10 г в желе)
  • Вода —120 г. (70 г в крем, 50 г в желе)
  • Сироп ананасовий —300 г.

1.Желатин залити холодною кип’яченою водою, перемішайте і залиште для набухання.. Просіяне борошно змішайте з крохмалем та розпушувачем. Яйця кімнатної температури збийте з цукром та ванільним цукром на протязі 5 хв.

2. Акуратно в декілька прийомів змішати з борошняною сумішшю. Дно рознімної форми простелити пергаментом  та розмістити в ньому тісто та відправити в духовку до 190 градусів на 15 хвилин.

3. Бісквіт залишити в формі на 10 хвилин, після чого дістати  на блюдо за допомогою ножа. Бортик від рознімної форми обернути харчовою плівкою і зімкнути навколо ножа. Йогурт змішати з цукром та ванільним цукром.

 4. Желатин розчинити на водяній бані  та добавити до йогуртової суміші. Охолоджені вершки збити в охолодженій мисці до «пишної» концистенції і в декілька прийомів, добавити до них злегка застиглу йогуртову суміш.

5. Змастити бісквітний корж шаром крему. Розподілити весь крем і залишити в холодильнику на 2 години. Желатин знову залити холодною кип’яченою водою і залишити для набухання.

6. Добавити желатин до гарячого ананасового сиропу та  повністю охолодити. Торт прикрасити замороженими шматочками ананасу и вилити желе що залишилось. Відправити торт до холодильника до повного застигання. 

Розгорнути рецепт
В наявності
120 грн / 0.5кг