125 грн |
|
125 грн |
Солодкі, соковиті, корисні вишні любить багато хто, але ласувати свіжими можна лише влітку. Завдяки методу шокового заморожування улюблені ягоди стали доступними цілий рік. У плодах вишні замороженої без кісточки зберігаються всі вітаміни, мікроелементи, мінерали, не втрачаються приємний смак, аромат, первісний колір, цілісність структури, властиві свіжозірваним ягодам.
У випадку сухого заморожування вишні стають твердими, що не дозволяє розвиватися патогенній мікрофлорі, бактеріям, тому продукція довше зберігається, не втрачає товарного виду. Після розморожування плоди не всихають, залишаються у чудовій формі, зберігають смак свіжої вишні, всі корисні властивості, а це важливо при приготуванні різних страв.
Ще в давні часи вишню визнавали цілющим продуктом, який приносив користь здоров'ю людини. Вона багата на вітаміни, мікроелементи, фолієву кислоту, мінерали, необхідні речовини для здоров'я та життєдіяльності організму. Склад вишні насичений корисними речовинами: яблучною, янтарною, лимонною кислотами, вітамінами А, групи В, С, К, РР, бета-каротином. Крім того, ягода містить залізо, цинк, калій, магній, селен, фосфор, натрій – справжнє джерело необхідних для організму речовин.
Для лікування багатьох захворювань корисні ягоди вишні, ціна Дніпропетровськ демократична для кожного покупця магазину заморожених продуктів «ГрінШоп». Вони заспокоюють нервову систему, знижують ризик утворення тромбів, анемії, допомагають при запаленні дихальних шляхів, недокрів'ї. Антиоксиданти підвищують імунітет, не допускають розвитку ракових клітин.
Для роботи серцево-судинної системи заморожена вишня просто необхідна, завдяки наявності в її складі калію, магнію, вітаміну К.
Низькокалорійна вишня має 42 ккал на 100 г ягоди, тому вона - відмінне рішення для дієтичних страв для людей, які стежать за своєю фігурою та вагою.
Якщо регулярно вживати заморожені вишні без кісточки - нормалізується апетит, робота кишківника, усуваються запори.
Однак не варто їсти вишню людям, які страждають на гастрит, обмежити її споживання варто при цукровому діабеті, зниженому артеріальному тиску.
У кухнях народів світу є багато страв, які готуються з додаванням вишні. І це не лише компоти, киселі, соки, а й мармелади, соуси. Завдяки методу шокового заморожування ягоду можна використовувати цілий рік. Вона приємна на смак, має привабливий вигляд, щільну структуру, яскравий колір, нічим не відрізняється від свіжих плодів. Відсутність кісточки спрощує процес приготування, робить процес приготування страв значно швидшим. З різними рецептами можна ознайомитись у спеціальному розділі на сайті магазину greenshop.com.ua.
Після попереднього розморожування та промивання під гарячою водою вишня швидкозаморожена готова до вживання. Нею можна ласувати у цілому вигляді у холодний сезон, поповнюючи запаси організму вітамінами або використовувати для приготування вітамінізованого продукту-напівфабрикату, який підійде для виготовлення:
Заморожену вишню дістати з морозилки, в друшляку промити гарячою водою та кинути в каструлю з кип'ячою водою.
Ціна фасування вишні замороженої без кісточки 0.5 кг коштує 55 грн у магазині «ГрінШоп».
Оплату можна зробити зручним для вас способом:
Придбати товар можна:
1. В мисці
середнього розміру змішати борошно,
цукор, коричневий цукор, мускатний горіх та сіль.
2. Охолоджене
вершкове масло порізати на шматочки. Добавити вершкове масло в миску з борошном
та пом’яти, використовуючи виделку або різак для тіста.
Суміш за підсумком повинна нагадувати
великі крихти..
3. Добавити тертий мигдаль
і перемішати до однорідної маси.
4. Викласти заморожену вишню в миску, добавити цукор, крохмаль та мигдальний екстракт.
Акуратно помішувати. 5. Розділити вишню між восьма порційними горщиками для
випічки (на кожний повинно вийти близько
½ чашки вишні).
6. Посипати вишню крихтами
тіста. Випікати в духовці протягом 45 хвилин, до тих пір, доки верхушка не
стане золотисто коричневого кольору. Якщо верхушка за цей час ще не пропеклась,
продовжуйте випікати ще близько 10 хвилин.
7. Збити, густі вершки і 2 столові
ложки цукру миксером до кремообразної консистенції. Зберігати в холодильнику до
подачи десерта на стіл. Готовий десерт подавати в порційних горщиках теплим або
кімнатної температури. зі збитими вершками або морозивом.