95 грн |
|
95 грн |
Ягоди проходять сухий процес шоковогзаморожування. Такий тип обробки зберігає форму, колір, смак та характерний аромат продукту. Тому можна готувати будь-які страви, незважаючи на сезон:
Чорна органічна ягода додасть кислинки будь-якому рецепту та готова до вживання, навіть якщо перед цим вона провела цілий рік у морозильній камері.
Ця смачна маленька ягода підтримує та зміцнює імунну систему завдяки такому вмісту мікроелементів:
Цей сорт вважається рослинним антибіотиком високої якості, який бореться із запальними процесами сечостатевої системи. Також смородина чорна свіжоморожена:
У нашому інтернет-магазині на постійній основі діють такі пропозиції для різних категорій клієнтів:
Оформити замовлення можна трьома способами:
Сплатити можна будь-яким способом з перерахованих нижче:
Смородина чорна заморожена у Києві, Запоріжжі, Кам'янському, Новомосковську та Дніпрі доставляється кур'єром. Тільки для міста Дніпро діє функція самовивезення із фізичного магазину за адресою: вул. Андрія Фабра, 4.
Працюємо за графіком:
При виникненні питань щодо асортименту телефонуйте за номером +38 098 655-99-16 або +38 050 619-64-65. Контакти для обговорення співпраці: +38097874-20-08.
Скористайтеся каталогом на сайті або телеграмом для самостійного замовлення. Якщо не можете визначитись чи виникли питання, зв'яжіться з відділом продажу, який допоможе все швидко вирішити.
У нашому магазині ця позиція має вартість 66 гривень за пів кіло. Відповідно, смородина чорна заморожена ціна за кг — 132 гривні, що робить її доступною цілий рік.
Можна зберігати у морозильній камері протягом року за мінусової температури 18 градусів. Повторно заморожувати не можна навіть у закритому пакуванні.
1. Розтопіть масло і шоколад на водяній
бані, постійно помішуйте. Повинна вийти гладка, блискуча однорідна суміш.
2. Вмішуємо в шоколадну суміш спочатку
яйця, потім цукор і борошно. ВАЖЛИВО: НЕ ВЗБИВАЄМО!!!!! Акуратно перемішуємо.
Тісто не повинно підніматися, тому ніякого збивання, делікатно перемішуємо.
Додаємо в тісто
смородину.
3. Випікати 40 хвилин при температурі 170
градусів. Повинна вийти суха тонка скоринка і ніжна, волога середина.