100 грн |
|
100 грн |
Лохина – невеликі ягоди синього кольору, покриті сизим нальотом, мають солодкий смак, яскраво-виражений аромат свіжості. Батьківщиною лохини є Америка, але нещодавно українські агрофермери почали вирощувати її на своїх полях. Вона з'явилася на вітчизняних ринках та стала популярною серед місцевих споживачів.
Це сезонна ягода, взимку не всім доступна через високу ціну в супермаркетах. Тому чудовою альтернативою, джерелом поповнення організму вітамінами цієї пори буде лохина шокової заморозки купити в інтернет-магазині «ГрінШоп» за демократичною ціною 100грн за 0.5 кг.
Сучасний інноваційний спосіб заморожування продуктів дозволяє зберегти колір, смак, структуру та всі корисні речовини, якими така багата лохина свіжа.
Цілющий вітамінно-мінеральний комплекс ягід приносить величезну користь для нормального розвитку організму, лікування багатьох захворювань, елементи зі складу лохини використовуються в косметології та кулінарії.
До складу ягід входять:
Низька калорійність заморожених ягід лохини (39 ккал на 100 гр. продукту), невисокий глікемічний індекс дозволяють вживати продукт під час дієти, розвантажувальних днів.
Незважаючи на низьку калорійність, лохину потрібно їсти в міру, 1-2 склянки на день, краще в першій половині дня. Але рекомендовано вживати її з обережністю алергікам, людям із підвищеною кислотністю шлункового соку.
Найбільшу користь принесе лохина у свіжому вигляді, як окремі ласощі, цілющі для здоров'я. Із заморожених ягід лохини готують:
Представлені на нашому сайті greenshop.com.ua різні рецепти, значно збагатять ваші кулінарні записи та допоможуть створити нові шедеври із замороженої лохини.
Лохина заморожена вагова у фасуванні по 0.5 кг коштує 100 грн.
Заморожену лохину зберігають у закритій фабричній упаковці у морозильній камері при температурі – 18 градусів до року. Після цього терміну її краще не використати. Повторне заморожування ягід не допустиме через втрату вітамінів, корисних речовин.
Сплатити замовлення можна одним із способів:
1.Розігрійте духовку до 200 градусів. В мисці розмішайте борошно, цукор, розпушувач. В окрему
миску додайте вершкове масло, яйце та молоко. Все збийте вінчиком. Потім з'єднайте обидві суміші і додайте ягід.
2. Формочки
для кексів перекладіть пергаментом і наповніть їх тістом на 2/3. Зверху присипати
трохи цукром.
3. Запікайте в духовці 15-20 хвилин,
перевірте готовність сірником (сірник повинен бути сухим). Потім дістаньте
випічку та залиште для охолодження.