Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Лохина садова заморожена

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
100 грн
100 грн

Характеристики

Країна виробник:
Україна
Вага:
0.5 кг
Калорійність/100г:
39
Білки/100г:
1
Жири/100г:
0.5
Вуглеводи/100г:
6.6

Опис


Лохина заморожена – з користю для здоров'я

Лохина – невеликі ягоди синього кольору, покриті сизим нальотом, мають солодкий смак, яскраво-виражений аромат свіжості. Батьківщиною лохини є Америка, але нещодавно українські агрофермери почали вирощувати її на своїх полях. Вона з'явилася на вітчизняних ринках та стала популярною серед місцевих споживачів.

Це сезонна ягода, взимку не всім доступна через високу ціну в супермаркетах. Тому чудовою альтернативою, джерелом поповнення організму вітамінами цієї пори буде лохина шокової заморозки купити в інтернет-магазині «ГрінШоп» за демократичною ціною 100грн за 0.5 кг.

Сучасний інноваційний спосіб заморожування продуктів дозволяє зберегти колір, смак, структуру та всі корисні речовини, якими така багата лохина свіжа.

Лохина заморожена купити в Україні – властивості та склад

Цілющий вітамінно-мінеральний комплекс ягід приносить величезну користь для нормального розвитку організму, лікування багатьох захворювань, елементи зі складу лохини використовуються в косметології та кулінарії.

До складу ягід входять:

  • Вітаміни С, Е, РР, групи В захищають організм від негативного впливу вільних радикалів, вірусів та простудних хвороб, підвищують еластичність стінок судин, знижують рівень шкідливого холестерину в крові, зміцнюють імунітет. У лохини вітаміну С у рази більше, ніж у чорній смородині.
  • Мікроелементи (кальцій, магній, фосфор, натрій, ніацин) – важливі речовини для функціонування живих клітин, забезпечення здорових кісток, судин, нормальної роботи багатьох органів та систем.
  • У складі замороженої лохини багато антиоксидантів (антоціани, поліфеноли). Вони допомагають у боротьбі з онкологічними пухлинами, захворюваннями ендокринної, серцево-судинної системи, органів зору. Марганець знижує рівень цукру у діабетиків.

Низька калорійність заморожених ягід лохини (39 ккал на 100 гр. продукту), невисокий глікемічний індекс дозволяють вживати продукт під час дієти, розвантажувальних днів.

Незважаючи на низьку калорійність, лохину потрібно їсти в міру, 1-2 склянки на день, краще в першій половині дня. Але рекомендовано вживати її з обережністю алергікам, людям із підвищеною кислотністю шлункового соку.

Що готують із лохини замороженої?

Найбільшу користь принесе лохина у свіжому вигляді, як окремі ласощі, цілющі для здоров'я. Із заморожених ягід лохини готують:

  • десерти;
  • начинку для випікання;
  • соуси для м'яса; маринади для риби;
  • напої, компоти, квас, морс, сік, ягідний смузі, коктейлі;
  • як доповнення до фруктових салатів, страв із сиру, каш.

Представлені на нашому сайті greenshop.com.ua різні рецепти, значно збагатять ваші кулінарні записи та допоможуть створити нові шедеври із замороженої лохини.

FAQ


Лохина заморожена вагова у фасуванні по 0.5 кг коштує 100 грн.

Заморожену лохину зберігають у закритій фабричній упаковці у морозильній камері при температурі – 18 градусів до року. Після цього терміну її краще не використати. Повторне заморожування ягід не допустиме через втрату вітамінів, корисних речовин.

Сплатити замовлення можна одним із способів:

  • онлайн у системі LiqPay;
  • картою Приватбанку на розрахунковий рахунок;
  • готівкою кур'єру при отриманні замовлення.

Рецепти для товару

Мафін з лохиною

  • Лохина заморожена — 100 г.
  • Борошно пшеничне —150 г.
  • Молоко—100 г.
  • Цукор —70 г.
  • Масло вершкове —50 г.
  • Яйце —1 шт.
  • Розпушувач —0,5 ч. л.
  • Сіль — ¼ ч. л.

1.Розігрійте духовку до 200 градусів. В мисці розмішайте борошно, цукор, розпушувач. В окрему миску додайте вершкове масло, яйце та молоко. Все збийте вінчиком. Потім з'єднайте обидві суміші і додайте ягід.

2. Формочки для кексів перекладіть пергаментом і наповніть їх тістом на 2/3. Зверху присипати трохи цукром.

3. Запікайте в духовці 15-20 хвилин, перевірте готовність сірником (сірник повинен бути сухим). Потім дістаньте випічку та залиште для охолодження. 

Розгорнути рецепт
В наявності
100 грн / 0.5кг