Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Капуста брюсельська заморожена

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
60 грн
60 грн

Характеристики

Країна виробник:
Імпорт
Вага:
0,5 кг
Калорійність/100г:
40
Білки/100г:
1.8
Жири/100г:
0.1
Вуглеводи/100г:
4.7

Опис

Капуста брюссельська заморожена

Серед асортименту продукції інтернет-магазину «Green Shop» популярністю користується заморожена брюссельська капуста. Якщо у вас виникне питання про те, брюссельська капуста - де купити, звертайтеся до нашого сайту, і ви завжди зможете придбати її за доступною ціною, та відмінної якості, не виходячи з дому.

Завдяки корисним властивостям, приємному смаку, можливості швидко приготувати різноманітні страви, овоч родом із Голландії став незамінним у раціоні багатьох наших земляків.

Заморожена брюссельська капуста – корисні речовини, відмінний смак

Можливо, брюссельська капуста не так популярна, як броколі або цвітна капуста, але користі для людини від неї не менше. Вона має низку корисних вітамінів, амінокислот, ферментів, що потрібні для повноцінної життєдіяльності організму. Метод шокового заморожування дозволяє зберегти форму, структуру, смак, колір, всі цінні речовини, притаманні свіжому овочу.

Брюссельську капусту купити Запоріжжя тепер доступно кожному покупцю недорого, в будь-який сезон. Вона має складний набір елементів, необхідних людському організму для розвитку. За кількістю вітамінів овоч у 3-5 разів перевершує інші види капусти. Продукт багатий вітамінами групи В, С, РР, провітаміном А. Це незамінне джерело мінералів і солей, в ній є залізо, фосфор, магній, калій, йод, а також ферменти та амінокислоти.

У брюссельській капусті міститься легко засвоюваний білок, багато клітковини та при цьому вона має низький рівень калорійності - 33,5 ккал на 100 говочів.

Чим корисна заморожена брюссельська капуста при регулярному вживанні?

Капуста заморожена брюссельська, ціна в «ГрінШоп» доступна для покупців з різним рівнем доходу, низькокалорійний, багатий на необхідні речовини та вітаміни продукт, корисний для дорослих і дітей. Вона не має протипоказань до вживання, тому її можна рекомендувати дітям, вагітним жінкам, мамам, що годують, літнім людям, хворим після хірургічних операцій для прискорення загоєння ран.

Проте, протипоказана брюссельська капуста людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, ослабленими функціями щитоподібної залози, та тим, хто страждає на подагру.

Неоцінні переваги брюссельської капусти, як свіжої, так і замороженої методом шокового заморожування, очевидні:

  • Дієтичний овоч не містить холестерину, його можуть вживати люди, які стежать за своєю вагою, фізичною формою.
  • Комплексний склад вітамінів позитивно впливає на гормональний фон, імунну систему.
  • Зміцнює опір організму до вірусних інфекцій.
  • Брюссельська заморожена капуста може входити до раціону жінок, що годують дитину, використовуватися як перший прикорм для малюка, як легкозасвоювана їжа для дітей.
  • Овоч повинен бути в раціоні онкохворих, діабетиків, гіпертоніків, та тих, хто страждає від атеросклерозу.
  • Капуста сприяє виведенню токсинів з організму, відновлює баланс мінералів, солей.
  • Продукт корисний для зору, серця, судин, зміцнення нервової системи.

Як вживати заморожену брюссельську капусту?

Купити брюссельську заморожену капусту варто тому, що з неї можна приготувати масу смачних, корисних, оригінальних страв. Цей овоч зустрічається у багатьох кухнях світу. З різноманітними рецептами ви можете ознайомитись на сайті greenshop.com.ua у спеціальному розділі.

Брюссельська капуста не лише смачна та корисна, а й швидко готується. Круглі невеликі кочанчики потрібно попередньо поступово розморозити в холодильнику або за кімнатної температури та відразу використовувати, щоб зберегти всі корисні речовини. Їх можна тушкувати, запікати, варити, смажити - залежно від того, яку страву ви хочете приготувати. Готувати потрібно уважно, акуратно, щоб капусту не перетримати, тоді вона матиме неприємний запах, гіркий смак, м'який вигляд.

Капуста брюссельська відмінно поєднується з овочами, м'ясом, рибою, травами, є основним інгредієнтом при приготуванні:

  • бульйонів, супів, які на основі брюссельської капусти за кількістю корисних характеристик краще, ніж курячі бульйони;
  • рагу, салатів, соусів.

Вона є прикрасою готових страв завдяки своїй незвичайній формі.

FAQ


Ціна 1 кг замороженої брюссельської капусти 86 грн в інтернет-магазині «ГрінШоп». 

Замовлення доставить наступного дня кур'єрська служба магазину. На замовлення від 500 грн діє безкоштовна доставка по Дніпру і лише у цьому місті можливий варіант самовивозу.

Заморожений овоч зберігається довше, ніж свіжий, його не потрібно чистити, нарізати. Можливо швидко приготувати корисну страву. Доступна ціна, відмінна якість.

Замовлення можна оформити на сайті, зателефонувавши менеджеру або за допомогою функції чат-бота.

Рецепти для товару

Брюсельська капуста з беконом та цибулею

  • Заморожена брюсельська капуста — 1 кг
  • Бекон — 100 г
  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Цибуля — 1 головка
  • Чебрець — 4 гілочки
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Листя чебрецю— 2 ч. л.
  • Лимонний сік — 2 ч. л.

    Ні для кого не секрет, що в світі знайдеться не так багато любителів брюсельської капусти і даремно, адже ця капуста багата на цінні вітаміни і мінерали. Сезон брюсельської капусти короткий і тому ми маємо чудову новину для справжніх шанувальників цього овочу! У нашому інтернет-магазині ГрінШоп Ви завжди зможете придбати свій улюблений продукт, відмінної якості та за приємною ціною. Пропонуємо до Вашої уваги рецепт ситної та корисної вечері "Брюсельська капуста з беконом", для її приготування нам знадобиться:

        1. Залежно від розміру розрізати брюсельську капусту навпіл чи на 4 частини. Відварити в окропі 3-5 хвилин до м'якості. Злити.

        2. Тим часом, у добре розігрітій сковороді на середньому вогні обсмажити дрібно нарізаний бекон до золотистого кольору, але не до хрумкого стану приблизно 4-6 хвилин. Перекласти на паперовий рушник.

        3. Злити зайвий жир зі сковороди (приблизно 1 столову ложку) і додати оливкову олію. На середньому вогні обсмажити дрібно нарізану цибулю до м'якості, не даючи підгоряти, 3-4 хвилини. Додати гілочки чебрецю, сіль та перець, перемішати.

        4. Потім додати капусту та обсмажити її, постійно помішуючи, 3 хвилини.

        5. Зняти з вогню, витягнути гілочки чебрецю і додати лимонний сік та листя чебрецю. Перемішати та подавати страву!

Розгорнути рецепт
В наявності
60 грн / 0.5кг