Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Цибулеві кільця заморожені

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
100 грн
100 грн

Характеристики

Країна виробник:
Імпорт
Вага:
0.5 кг
Калорійність/100г:
238
Білки/100г:
3
Жири/100г:
11.5
Вуглеводи/100г:
29.5

Опис


Заморожені цибульні кільця від найкращих виробників

Заморожені цибульні кільця – популярний продукт британської та американської кухні, перші рецепти його приготування відносять до початку ХХ століття. Винахід апетитних цибульних кілець присвоювали собі багато ресторанів, а також американський фермер з Південної Каліфорнії Говард Джонсон. Але незалежно від авторства, продукт став затребуваним і поширився багатьма країнами світу.

Хрумка, апетитна закуска стане чудовим доповненням меню заміського пікніка, вечірки з друзями або скромної сімейної вечері з картопляним пюре або рагу з овочів. Відмінний смак, доступність та швидкість приготування, універсальність застосування зробили овочевий шедевр дуже популярним.

Купити заморожені кільця цибулі за доступною ціною 150 грн за 1 кг можна в інтернет-магазині «Green Shop». Переваги купівлі продукту безсумнівні: вони готові до вживання, їх не потрібно чистити, нарізати, довго зберігаються в морозилці, не вимагають багато часу на приготування.

Склад інгредієнтів заморожених кілець із цибулі

Традиційний склад заморожених цибулинних кілець включає цибулю-порей, рослинну олію (найчастіше соєву або соняшникову олію), а також різні спеції для надання смаку - сіль, перець чорний мелений, часник, чебрець. Іноді також додаються цукор, червона паприка, лавровий лист та інші прянощі. Кількість і точний склад інгредієнтів може змінюватись в залежності від конкретного рецепту та бренду. Але зазвичай основними компонентами замороженого продукту є цибуля і рослинна олія.

Добірна цибуля тонко нарізується кільцями, опускається в кляр з борошна, яєць або пива, йогурту, сметани, панірується в сухарях, може додаватися сир пармезан. Потім обсмажується на сковороді або у фритюрі, запікається в духовці до хрусткої скоринки і подається як закуска або гарнір до різних страв. Хрумка смакота подобається дорослим і дітям, хоча використовувати їх у дитячому раціоні не рекомендується.

Для збереження продукту на більш тривалий час, без втрати його смакових, ароматичних якостей, структури та корисних речовин, цибулинні кільця піддають шоковому заморожуванню. Цей інноваційний спосіб дає можливість зберігати їх кілька місяців у морозильній камері при температурі -18 градусів, зберігаючи зовнішній вигляд, смак, склад всіх поживних елементів. Для приготування страви кільця необхідно розморозити і обсмажити у фритюрі або олії.

Хімічний склад, користь та шкода здоров'ю заморожених цибульних кілець

Заморожені кільця цибулі вважаються не тільки смачним, але і корисним продуктом. Вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для здорового функціонування організму людини:

  • У них багато вуглеводів, білків, жирів та води.
  • Цибульні кільця містять вітаміни С, В6, які зміцнюють імунітет, підтримують здоров'я кісток, шкіри, знижують запалення в організмі.
  • Мінерали – калій, залізо, кальцій, цинк, фолієва кислота допоможуть знизити кров'яний тиск, рівень холестерину та ризик серцевих захворювань, покращити роботу імунної системи, кровотворення.
  • Склад, багатий антиоксидантами, особливо кверцетином, сприяє запобіганню окислювального стресу та зниженню ризику раку та інших хронічних захворювань.

Споживання цибульних кілець у розумних кількостях може бути корисним для здоров'я. Однак, вони висококалорійні, тому часте і надмірне їх вживання призводить до надмірної ваги та підвищення рівня цукру в крові. Крім того, деякі люди можуть бути чутливі до інгредієнтів у цибульних кільцях (наприклад, цибуля або часник), що може викликати шлункові проблеми на кшталт печії, здуття або діареї. В цілому, помірне споживання заморожених продуктів із цибулі може бути частиною здорової та збалансованої дієти. Але краще обмежити порції, щоб уникнути потенційних побічних ефектів їхнього надмірного вживання.

Заморожені кільця в кулінарії, які страви можна приготувати?

Заморожені цибульні кільця використовують у багатьох кулінарних рецептах. Вони зручні у приготуванні, тривалий час зберігаються, не втрачаючи смаку, структури, корисних речовин. З них можна швидко приготувати безліч смачних страв:

  • Одне з найпростіших – смажені цибульні кільця. Після розморожування овочі обсмажують на сковороді з олією до золотистого кольору, подають як гарнір до м'ясних, рибних страв.
  • Смачний цибульний суп можна приготувати без витрат зайвих зусиль і часу господині. Цибульні кільця обсмажують, потім варять у бульйоні до м'якості і подрібнюють блендером. Виходить густа ароматна перша страва.
  • Готові кільця цибулі добре додавати в запіканки, наприклад, тушковану яловичину або курку. Вони надають страві цибульного аромату і ніжної консистенції.
  • Продукт можна маринувати та подавати як закуску. Для маринування кільця потрібно відварити, скласти в банку і залити маринадом з оцту, цукру, солі, перцю та прянощів. Через кілька днів вони стають м'якими і просочуються смаком маринаду.

Використання заморожених цибульних кілець у кулінарії дозволяє готувати смачні та ароматні страви. Вони універсальні та підходять для багатьох рецептів, які вам відомі давно та для нових, що ви зможете вибрати на нашому сайті greenshop.com.ua.

FAQ


Зробити замовлення заморожених кілець із цибулі можна:

  • через сайт онлайн;
  • по телефону;
  • за допомогою чат-бота в Телеграм. 

Вартість фасування замороженого цибульного продукту вагою 1кг - 150грн. 

Для постійних клієнтів діють спеціальні знижки та накопичувальна система бонусів залежно від суми замовлення:

  • від 2500 до 7000 грн – 3%;
  • від 7000 до 12000 грн – 5%;
  • від 12000 грн - 10%.

В наявності
100 грн / 0.5кг