60 грн |
|
60 грн |
Заморожена квасоля стручкова ціла – овоч вічної молодості, у домашньому меню раніше була менш поширеною, ніж звичайна цибуля, морква, вона частіше зустрічалася у стравах ресторану чи раціоні прихильників здорового харчування. Але зараз багато хто оцінив її поживні та смакові властивості, корисність для організму і квасоля стала затребуваною для харчування сім'ї.
Свіжі овочі не завжди доступні за ціною або сезонністю вирощування, тому купити заморожену квасолю стручкову в інтернет-магазині «Green Shop» доступно кожному покупцеві, що стежить за своїм здоров'ям і сім'ї.
Завдяки шоковому заморожуванню, стручки квасолі готові до застосування будь-якої пори року, мають тривалий термін зберігання, не втрачають структуру, смакові якості та вітамінно-поживні властивості, якими багаті свіжі бобові.
Стручкова квасоля ціла заморожена - джерело багатьох корисних для здоров'я людини елементів:
Стручки квасолі через клітковину можуть викликати здуття, тяжкість у шлунку.
Стручкова квасоля ціла заморожена допоможе вам заощадити час при приготуванні різноманітних страв. Її можна варити смажити, тушкувати, маринувати, запікати. Вона чудово поєднується з овочами, рибою, м'ясом, яйцями, зеленню, спеціями. Використовують зелені стручки як гарнір, а також готують салати, супи, рагу, рулети, пироги, запіканки.
Замовити продукт можна: - за функцією чат-бота в Телеграм; - на сайті через кошик; - за вказаним телефоном.
Заморожена квасоля вагою 0.5 кг коштує 50 грн.
Дістати заморожену квасолю з морозилки, обдати окропом 2-3 хвилини, щоб залишився колір і хрусткість. Подавати із зеленню, яйцями, овочами.
Ціла чи нарізана заморожена стручкова квасоля – це справа смаку кожного покупця. Але в одному Ви можете бути абсолютно впевнені, що роблячи покупки в інтернет-магазині ГрінШоп, Ви купуєте якісну сертифіковану продукцію за помірну ціну, а також швидку та своєчасну доставку до квартири чи офісу нашими кур'єрами.
Щоб приготувати швидкий та дієтичний гарнір із цілої замороженої стручкової квасолі нам необхідно:
1. Стручки квасолі розрізати навпіл, далі відварити до напівготовності і відкинути на друшляк.
2. Цибулю очистити, нарізати півкільцями та обсмажити на олії до золотистого кольору.
3. Додаємо квасолю і смажимо до готовності (10-15 хв)
4. Наприкінці приготування підсолюємо, перчимо і збризкуємо соєвим соусом. При подачі посипаємо квасолю нарізаною зеленню.