45 грн |
|
45 грн |
Про смакові та корисні особливості квасолі відомо більше 5000 років до нашої ери, її використовували для їжі, лікування, в косметології стародавні інки та перуанці. Батьківщиною червоних бобів вважають південну Америку, а до Європи боби завіз Христофор Колумб у 15 столітті. У наші дні квасоля поширена у багатьох країнах світу і є повноцінним рослинним замінником м'яса. Завдяки поживним властивостям, низькій калорійності, вона затребувана в раціоні вегетаріанців, людей, які стежать за своїм здоров'ям та вагою.
Заморожена квасоля вперше з'явилася у 1940-х роках у США, коли компанія Birdseye почала заморожувати овочі. Продукція була добре прийнята споживачами у зв'язку з тим, що зберігає свою свіжість, смак, весь вітамінно-мінеральний комплекс речовин, зручна та проста у приготуванні.
В інтернет-магазині «Green Shop» можна замовити червону заморожену квасолю в бобах за вигідною вартістю з доставкою по Україні.
Заморожена квасоля червона багата на поживні речовини, важливі для підтримки нашого здоров'я. Вона є джерелом корисних елементів і містить:
Для людей, які страждають на захворювання нирок, вживання квасолі може бути небезпечним через вміст у ній сечовини. Надмірне вживання бобів загрожує розладом шлунка, здуттям живота, підвищеним газоутворенням. При індивідуальної непереносимості продукту не можна його використовувати.
Боби квасолі червоної замороженої Запоріжжя – смачний, поживний, універсальний продукт. Її не потрібно замочувати, довго варити, можна швидко приготувати на пару, запекти, відварити, тушкувати, поєднуючи з овочами, м'ясом. З квасолі готують різні блюда: борщ, супи, рагу, лобіо, паштет, салати, закуски. Завдяки своєму насиченому смаку та аромату, квасоляні боби нададуть особливий смак повсякденним та святковим стравам.
Зробити замовлення можна:
Упаковка продукту вагою 0.5 кг коштує 45 грн.
Для постійних клієнтів магазину діють знижки на певні позиції товарів, а також накопичувальна система бонусів в залежності від суми замовлення:
Вийняти квасолю з морозильної камери, залишити на кілька годин за кімнатної температури або помістити в мікрохвильову піч на декілька хвилин. Не можна розморожувати боби у гарячій воді, це зашкодить їх структуру та смак.
Всі ми любимо квасолю, але як справа доходить до приготування, замочування квасолі мінімум на 3 години, потім тривале варіння, щоб квасоля стала м'якою, так і зникає бажання. У такому разі на допомогу Вам прийде інтернет-магазин заморожених продуктів ГрінШоп. Адже в нашому магазині представлена заморожена бланширована квасоля, що в кілька разів скоротить час готування. Дуже важливо насичувати організм людини різними вітамінами та мінералами, а це досягається за рахунок включення до свого раціону різноманітного харчування. Різноманітність вибору ягід, фруктів та овочів – все це Вам надасть компанія ГрінШоп. З нами завжди смачно та корисно! Отже, щоб приготувати гарнір із заморожених бобів нам знадобиться:
1. Влийте в каструлю холодної води – щоб закрити всі боби. Додайте лавровий лист, цибулину розрізану навпіл, і варіть на середньому вогні 30 хвилин. Додати 250 мл холодної води, знову довести до кипіння і варити ще 30 хвилин. Відправте всю квасолю у великий друшляк.
2. Розтопіть масло в сковороді, додайте квасолю, посоліть і посипте дрібно нарізаною петрушкою. Подавайте гарячим. Такий гарнір добре підійде до тушкованого чи запеченого м'яса.