35 грн |
|
35 грн |
Всім відомо, що морква має велику кількість дивовижних властивостей. Населення багатьох країн світу успішно використовує моркву як для вживання в їжу так і для поліпшення свого стану. Морква кубик низькокалорійний продукт, що є незамінним продуктом для вегетаріанців та дієтичного харчування. У складі моркви мінерали та вітаміни, які впливають на зір, в основному завдяки наявності каротину та вітаміну А. Заморожена морква кубик покращує травлення, виводить токсини та важливе джерело у боротьбі з процесами ожиріння. Безмежна кількість рецептів існує із замороженою морквою, наприклад для покращення роботи легень рекомендовано морквяний сік. Готувати моркву можна практично будь-яким зручним способом, при тушкуванні, приготуванні на пару, зберігаються практично всі властивості моркви. Морква надасть гарного вигляду будь-якій страві. З рецептом печінкового торта, можна ознайомитися на нашому сайті та замовити заморожену моркву в будь-який зручний для Вас час!
Фахівці та дієтологи давно оцінили можливості замороженої моркви, завжди цікавтеся властивостями того чи іншого продукту, це допоможе насичувати організм відповідними елементами та вітамінами.
Не можете умовити дитину з'їсти печінку? Вихід є! Приготуйте для неї печінковий тортик! І Ви будете здивовані, як Ваше чадо уплітає його. А компанія заморожених продуктів ГрінШоп подбає про якість інгредієнтів та оперативну доставку Вашого замовлення прямо до дверей. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете велику різноманітність замороженої продукції, тривалого зберігання завдяки шоковому заморожуванню продуктів. А для приготування супер тортика з печінки з морквою та цибулею нам знадобиться:
1. Печінку прокрутити на м'ясорубці (у комбайні), щоб вийшов фарш. Додати в нього яйця, молоко, сіль/перець та борошно. Після кожного інгредієнта ретельно перемішуємо.
2. На добре розігріту сковорідку (попередньо змащену олією) ополоником вилити печінку. Процес той самий, що і при випіканні млинців.
3. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
4. На окремій сковорідці пасеруємо цибулю з морквою.
5. Формуємо торт. Для цього на тарілку кладемо корж, на нього тонкий шар сметани, зверху - тонким шаром цибуля з морквою, наступний корж і так далі. Якщо коржів багато, для зручності зробіть два тортики, нехай не дуже високі, але їх буде зручно різати. Або скоротить удвічі кількість потрібних інгредієнтів.