120 грн |
|
120 грн |
Гриби намеко важливо правильно приготувати, ніжна і слизька структура, можуть здатися незвичайними, користь і низька кількість калорій допоможуть у боротьбі із зайвою вагою.
Гриби намеко японською або опеньки, мініатюрний сусід давно звичних нам опеньків. Родом з Японії, намеко набули популярності серед любителів лісових грибів. Практично неможливо зустріти гриби у свіжому вигляді, тривалий шлях транспортування не залишає шансу побачити якісні гриби на полицях магазину чи супермаркету. Інша справа гриби шокової заморозки, тут все інакше, можливість транспортування товару з будь-якого куточка планети, якість заморожених грибів та інших товарів, можливість наповнювати організм вітамінами і просто корисно та смачно харчуватися. Замовляйте заморожені гриби в нашому інтернет-магазині, величезний асортимент, зручне упакування, швидка доставка, все це виконає компанія Грін Шоп!
1.
Водорості Вакаме замочити, мисо-пасту розвести водою.
2. В сковороді на кунжутній олії обсмажуємо 3 хвилини цибулю-порей і
червоний перець.
3.
Додаємо відварені намеко і соєвий соус, смажем ще 2 хвилини.
4.
Водорості віджимаємо і нарізаємо.
5.
Вливаємо воду, доводимо до кипіння, кладемо водорості і одразу знімаємо з
вогню.
6. Помішуємо і вливаємо пасту мисо, додаємо нарізаний тофу та подаємо
до столу.