110 грн |
|
110 грн |
Лісова журавлина — це маленькі, яскраво-червоного кольору плоди з терпким смаком, вітамінним складом, які ростуть у Карпатах. Вони не лише тішать око, а й приносять велику користь нашому здоров'ю. Сезон дозрівання ягоди дуже короткий, тому в зимовий період, щоб забезпечити організм корисними вітамінами, можна купити журавлину заморожену. Інтернет-магазин «Green Shop» пропонує її у своєму каталозі за доступною ціною 85 грн за 0.5 кг, з оперативною доставкою на вашу адресу.
Ягоди заморожуються методом шокової заморозки при температурі - 35°C, це дозволяє зберігати їхній зовнішній вигляд, смак, якість вітамінного складу, чим багаті літні її представники. Журавлина заморожена з цукром підходить для приготування різних страв, напоїв, варення.
За своїм хімічним складом заморожена журавлина найцінніша з дикорослих ягід. Вона багата на:
Заморожена журавлина вважається корисним, безпечним продуктом, але її надмірне вживання може спричинити розлад шлунка, діарею, блювання, погано вплинути на емаль зубів. Не рекомендують хворим із підвищеною кислотністю, гастритом, виразкою шлунка. Червоний колір ягід може спричинити алергічні реакції. З обережністю, тільки за рекомендацією лікаря можна вживати маленьким дітям, вагітним жінкам.
Універсальну по комплексу корисних речовин ягоду використовують у сирому вигляді, а також з неї готують безліч страв та заготовок:
Цікаві рецепти страв із замороженою журавлиною можна знайти на нашому сайті greenshop.com.ua. В інтернет-магазині «ГрінШоп» купити заморожену журавлину в Україні за демократичною ціною можна цілий рік, щоб поповнити запаси вашого організму корисними речовинами та вітамінами.
Журавлина заморожена вагова у фасуванні по 0.5 кг коштує 85 гривень. Для оптових та постійних покупців діють бонуси, знижки, про які можна дізнатися у менеджера.
Оформити замовлення можна одним із запропонованих способів:
Покупку доставить кур'єр наступного дня після замовлення, можлива доставка в такі міста, як Запоріжжя, Кам'янське, Новомосковськ, Київ та Дніпро. У Дніпрі можливий самовивіз.
1.Журавлину розморозити і розім'яти.
2.Сік що виділився віджати через марлю в скляний посуд.
3.Жмих від ягід покласти назад в каструлю. Залити водою і поставити на вогонь. Довести ягідний відвар до кипіння, кип'ятити кипятить 3 хвилини, після чого процідити відвар в окремий посуд.
4.В проціджений гарячій відвар додати цукор або мед і змішати.
5.Перед подачею морс охолодити, влити раніше віджати сік з журавлини і перемішати.