Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Коктейль з морепродуктів 4-х компонентний (0,5 кг)

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
138 грн
138 грн

Характеристики

Глазур:
40%
Країна виробник:
Імпорт
Вага:
0.5 кг
Склад:
М'ясо мідій, кальмар, восьминіг, креветки
Калорійність/100г:
86
Білки/100г:
16.6
Жири/100г:
2.2
Вуглеводи/100г:
0.0

Опис

Коктейль із морепродуктів 4-х компонентний

Морепродукти – їстівні жителі морських глибин які вживаються у їжу, застосовують у медицині, хімічної промисловості. Їхня користь для здоров'я людини величезна. Коктейль з морепродуктів – це чудовий варіант легкої, смачної страви, яка прийшла до нас із Луїзіани, США. Там він готувався з мешканців моря, які були доступні у регіоні: креветки, краби та омари. З того часу морський коктейль став популярною стравою у всьому світі.

Сучасний метод шокового заморожування дозволяє продовжити термін зберігання продукту, зберігаючи всі його корисні властивості та зовнішній вигляд, смак. До складу коктейлю з морепродуктів входять 4 натуральні компоненти: м'ясо кальмара, мідій, креветок та восьминога. Вони очищені, оброблені, повністю готові для приготування страв.

Замовити коктейль із морепродуктів 4-х компонентний Україна доступно в інтернет-магазині «Green Shop» за демократичною вартістю з оперативною доставкою на вашу адресу.

У чому корисні властивості замороженого коктейлю з морепродуктів?

Коктейль із морепродуктів заморожений - джерело корисних для здоров'я людини речовин, склад яких залежить від виду та хімічного складу моря, де вони мешкають. Наприклад, у кальмарах, восьминогах багато вітамінів А, Е, С, групи В, а креветки містять залізо, сірку, фосфор. Загалом морепродукти вважаються лідерами за змістом:

  • Мікро- і макроелементи (нікель, кобальт, йод, сірка, фосфор) необхідні для підтримки всіх органів та систем організму, обмінних процесів, роботи щитовидної залози.
  • Вітаміни стабілізують рівень холестерину в крові, покращують стан шкіри, волосся, підвищують стійкість до стресу, зміцнюють м'язові тканини.
  • Легкозасвоюваний білок, амінокислоти, жирна кислота Омега-3 сприятливо впливають на роботу серцево-судинної, імунної, нервової системи, ШКТ, очищають організм від шлаків, радіонуклідів.
  • Морський коктейль вважають низькокалорійним дієтичним (86 ккал на 100 г продукту), мало жирів, вуглеводів, рекомендований для людей на дієті, що стежать за своєю вагою.

Однак, не рекомендується вживати заморожений морський коктейль людям із захворюваннями нирок, схильним до харчової алергії, вагітним і жінкам, що годують.

Що можна приготувати з морського коктейлю?

Коктейль з морепродуктів можна варити, запікати, гасити, частіше використовується як самостійна страва, закуска або підходить для гарнірів (паста, різотто, плов, рисова локшина), як добавка до перших страв. Він добре поєднується з пивом, білим вином, різними овочами та зеленню (авокадо, помідори, огірки, цибуля), додається до салатів.

FAQ


Заморожені морепродукти вийняти з морозильної камери, помістити в киплячу воду, варити 5-7 хвилин. Подавати із зеленню, овочами.

Кур'єрська служба магазину наступного дня після оформлення замовлення здійснює доставку товару на вашу адресу.

Упаковка продукції вагою 0.5 кг коштує 138 грн. Уточнити ціни можна на сайті магазину.

Рецепти для товару

Різотто з морським коктейлем

  • Суміш заморожена " різотто овочеве"-500 г.
  • Оливкова олія extra virgin-40 мл.
  • Біле сухе вино-200 мл.
  • Шафран-1 ч.л.
  • Рибний бульон-1 л.
  • Сіль за смаком
  • Коктейль з морепродуктів-400 г.

·         1 Розігріти сковороду і додати оливкову олію, потім додаємо суміш "різотто овочеве".

·         2. Вилити в сковороду біле вино. Перемішуючи тушимо.

·         3. Коли вино випариться, додаємо шафран, перемішуємо. Тепер по одному половнику (близько 200 мл) додаємо в рис рибний бульйон. Коли перший половник бульону практично повністю випариться, додаємо другий, за другим-третій і т.д., доки не  закінчиться бульон.

        4. Приблизно через 15 хвилин рис буде практично готовий. Пробуємо на смак, якщо треба солимо за смаком.

·         5. Додаємо до рису (розморожений попередньо) коктейль з морепродуктів. Перемішуємо і готуємо на середньому вогні ще близько 5 хвилин.

Розгорнути рецепт
В наявності
138 грн / уп