138 грн |
|
138 грн |
Морепродукти – їстівні жителі морських глибин які вживаються у їжу, застосовують у медицині, хімічної промисловості. Їхня користь для здоров'я людини величезна. Коктейль з морепродуктів – це чудовий варіант легкої, смачної страви, яка прийшла до нас із Луїзіани, США. Там він готувався з мешканців моря, які були доступні у регіоні: креветки, краби та омари. З того часу морський коктейль став популярною стравою у всьому світі.
Сучасний метод шокового заморожування дозволяє продовжити термін зберігання продукту, зберігаючи всі його корисні властивості та зовнішній вигляд, смак. До складу коктейлю з морепродуктів входять 4 натуральні компоненти: м'ясо кальмара, мідій, креветок та восьминога. Вони очищені, оброблені, повністю готові для приготування страв.
Замовити коктейль із морепродуктів 4-х компонентний Україна доступно в інтернет-магазині «Green Shop» за демократичною вартістю з оперативною доставкою на вашу адресу.
Коктейль із морепродуктів заморожений - джерело корисних для здоров'я людини речовин, склад яких залежить від виду та хімічного складу моря, де вони мешкають. Наприклад, у кальмарах, восьминогах багато вітамінів А, Е, С, групи В, а креветки містять залізо, сірку, фосфор. Загалом морепродукти вважаються лідерами за змістом:
Однак, не рекомендується вживати заморожений морський коктейль людям із захворюваннями нирок, схильним до харчової алергії, вагітним і жінкам, що годують.
Коктейль з морепродуктів можна варити, запікати, гасити, частіше використовується як самостійна страва, закуска або підходить для гарнірів (паста, різотто, плов, рисова локшина), як добавка до перших страв. Він добре поєднується з пивом, білим вином, різними овочами та зеленню (авокадо, помідори, огірки, цибуля), додається до салатів.
Заморожені морепродукти вийняти з морозильної камери, помістити в киплячу воду, варити 5-7 хвилин. Подавати із зеленню, овочами.
Кур'єрська служба магазину наступного дня після оформлення замовлення здійснює доставку товару на вашу адресу.
Упаковка продукції вагою 0.5 кг коштує 138 грн. Уточнити ціни можна на сайті магазину.
· 1 Розігріти сковороду і додати оливкову олію, потім додаємо суміш "різотто овочеве".
· 2. Вилити в сковороду біле вино. Перемішуючи тушимо.
· 3. Коли вино випариться, додаємо шафран, перемішуємо. Тепер по одному половнику (близько 200 мл) додаємо в рис рибний бульйон. Коли перший половник бульону практично повністю випариться, додаємо другий, за другим-третій і т.д., доки не закінчиться бульон.
4. Приблизно через 15 хвилин рис буде практично готовий. Пробуємо на смак, якщо треба солимо за смаком.
· 5. Додаємо до рису (розморожений попередньо) коктейль з морепродуктів. Перемішуємо і готуємо на середньому вогні ще близько 5 хвилин.