Японський лісовий гриб під дією шокової заморозки зберіг свою структуру, якість та смак.
Гриби шиітаке з дуже давньою і багатою історією, родом з Японії, популярні в азіатській кухні, але все також прості в приготуванні, як і інші заморожені гриби в нашому магазині. Абсолютний делікатес сподобається бажаючим схуднути або урізноманітнити свій раціон. Заморожені гриби шиітаке можна зустріти в ресторанах китайської або японської кухні, але зовсім не обов'язково витрачати великі суми, щоб поласувати цим видом незвичайних грибів, набагато простіше замовити з доставкою продукти додому, вони повністю готові до приготування, а сам процес буде цікавим, а страва чарівно смачною. Ми рекомендуємо готувати спагетті або вок у складі яких доречні гриби шиітаке та інші заморожені овочі з нашого магазину.
· З компанією ГрінШоп так легко вийти за межі звичного для нас меню. Адже в нашому інтернет-магазині надано великий асортимент заморожених овочів, фруктів та ягід, морепродукти та хлібобулочні вироби. Гнучка система знижок та накопичувальна програма дозволять Вам урізноманітнити свій раціон, а також заощадити на покупках у нашому магазині. Ви пробували вже наші заморожені гриби шиітаке? - Якщо ще ні, то швидше замовляйте, а наші супер швидкі та пунктуальні кур'єри доставлять Ваше замовлення точно у строк за вказаною Вами адресою. Для приготування супу з грибами шиітаке нам знадобиться:
1. Сушені водорості залити холодною водою і довести до кипіння. Додати пластівці тунця боніто і сіль. Варити одну хвилину.
· 2.
Порізати гриби шиітаке часточками і варити 1 хвилину.
· 3.
Додати соєвий соус і саке. Варити 1 хвилину.
· 4. Збити яйця і влити в суп тонкою цівкою, щоб білок згорнувся.
5. Зняти суп з вогню і посипати рубленою зеленню.