320 грн |
|
320 грн |
Цілісні білі гриби проходять етап шокової заморозки, тому гарантовано високу якість та збереження користі. Цей різновид має такі властивості:
Білі цілі гриби готові до всіх видів термічної обробки, тому такий продукт можна сміливо смажити, варити, тушкувати, запікати та навіть готувати на пару.
Лісові гриби охолоджують за екстремально низьких температур. Цей процес дозволяє залишити:
Цілі заморожені білі гриби перед термічною обробкою та фасуванням не миють, щоб зберегти всі корисні властивості та не допустити підвищену вологу. Тому перед приготуванням та вживанням ретельно промийте їх. Розморожувати не потрібно, відразу приступайте до приготування, інакше при взаємодії з теплими температурами смачний продукт:
У нашому інтернет-магазині є вигідні пропозиції для різної категорії клієнтів:
Оформити замовлення можна онлайн, телефоном або за допомогою чат-бота. Оплата проводиться електронною карткою або готівкою при отриманні товару. Доставка кур'єром здійснюється у Запоріжжі, Кам'янському, Новомосковську, Києві та Дніпрі. Самовивіз можливий лише для міста Дніпро за адресою фізичного магазину.
Ситні гриби доставляє кур'єр. Можна особисто забрати замовлення на адресу: вул. Андрія Фабра, 4 у Дніпрі.
Пропонуємо 3 способи:
Вартість цілих білих грибів в асортименті складає 260 гривень за порцію у пів кіло.
· Здається, у нас тут рецепт рівня ресторану Мішлен? Інакше й бути не може, коли йдеться про справжній делікатес – білий гриб! Завдяки демократичним цінам та гнучкій системі знижок, покупцям нашого інтернет-магазину ГрінШоп, така розкіш стає по кишені. Ми рекомендуємо купувати гриби тільки у перевірених постачальників, тому що Ви отримаєте якісний та безпечний продукт. На нашому сайті представлений широкий вибір різноманітних заморожених грибів, у безпеці яких Ви можете бути впевнені на всі 100 %! Щоб трохи відчути себе шеф-кухарем, ми пропонуємо Вам приготувати заморожені білі гриби таким чином:
1. Змішати подрібнене м'ясо краба з вершковим сиром, дрібно нарубаною зеленою цибулею, петрушкою, тертим пармезаном, сіллю та спеціями. Збити міксером до пастообразного стану.
· 2. Шляпки великих білих грибів
наповнити крабово-сирною сумішшю, зверху посипати панірувальними сухарями.
3. Викласти
на блюдо з антипригарним покриттям і відправити в духовку на 20 хвилин.
Випікати при температурі 190 градусів. Подавати з зеленню.