Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Гриби білі цілі заморожені

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
320 грн
320 грн

Характеристики

Країна виробник:
Україна
Вага:
0.5 кг
Калорійність/100г:
34
Білки/100г:
3.7
Жири/100г:
1.7
Вуглеводи/100г:
1.1

Опис


Заморожені білі гриби - відмінний смак та прикраса столу

Цілісні білі гриби проходять етап шокової заморозки, тому гарантовано високу якість та збереження користі. Цей різновид має такі властивості:

  • Мала калорійність. На 100 грам - 34 ккал.
  • Великий вміст білків та мікроелементів: калій, кальцій, фтор, хром, фосфор, магній. Також присутні вітаміни групи В, С, Е та D.
  • Багато клітковини, що підходить для дієтичного харчування.

Білі цілі гриби готові до всіх видів термічної обробки, тому такий продукт можна сміливо смажити, варити, тушкувати, запікати та навіть готувати на пару.


Чи корисні заморожені білі гриби так само як і свіжі?

Лісові гриби охолоджують за екстремально низьких температур. Цей процес дозволяє залишити:

  • цілісну структуру та форму;
  • комплекс вітамінів;
  • аромат та смак.


Чи потрібно розморожувати швидкозаморожені білі гриби?

Цілі заморожені білі гриби перед термічною обробкою та фасуванням не миють, щоб зберегти всі корисні властивості та не допустити підвищену вологу. Тому перед приготуванням та вживанням ретельно промийте їх. Розморожувати не потрібно, відразу приступайте до приготування, інакше при взаємодії з теплими температурами смачний продукт:

  • втратить щонайменше половину корисних речовин;
  • позбудеться форми, смаку та характерного запаху;
  • віддасть багато води, разом з якою піде і соковитість страви.


Переваги купити заморожені білі гриби на Greenshop.com.ua

У нашому інтернет-магазині є вигідні пропозиції для різної категорії клієнтів:

  1. Продаж за партнерським прайсом для представників Horeca.
  2. Накопичувальна система та знижки на певні позиції для постійних клієнтів.
  3. Безкоштовна доставка на суму від 500 гривень.

Оформити замовлення можна онлайн, телефоном або за допомогою чат-бота. Оплата проводиться електронною карткою або готівкою при отриманні товару. Доставка кур'єром здійснюється у Запоріжжі, Кам'янському, Новомосковську, Києві та Дніпрі. Самовивіз можливий лише для міста Дніпро за адресою фізичного магазину.

FAQ


Вартість цілих білих грибів в асортименті складає 260 гривень за порцію у пів кіло.

Пропонуємо 3 способи:

  • За каталогом на сайті.
  • За телефонами +38 098 655-99-16 або +38 050 619-64-65.
  • У чат-боті.

Ситні гриби доставляє кур'єр. Можна особисто забрати замовлення на адресу: вул. Андрія Фабра, 4 у Дніпрі.

Рецепти для товару

Білий гриб фарширований крабами

  • Білий гриб цілий заморожений — 500 г
  • М'ясо краба — 200 г
  • Вершковий сир — 100 г
  • Зелена цибуля — 50 г
  • Тертий сир пармезан — 4 ст. л.
  • Рублена петрушка — 50 г
  • Сіль за смаком
  • Мелений сушений часник щіпка
  • Зелень — 30 г

·           Здається, у нас тут рецепт рівня ресторану Мішлен? Інакше й бути не може, коли йдеться про справжній делікатес – білий гриб! Завдяки демократичним цінам та гнучкій системі знижок, покупцям нашого інтернет-магазину ГрінШоп, така розкіш стає по кишені. Ми рекомендуємо купувати гриби тільки у перевірених постачальників, тому що Ви отримаєте якісний та безпечний продукт. На нашому сайті представлений широкий вибір різноманітних заморожених грибів, у безпеці яких Ви можете бути впевнені на всі 100 %! Щоб трохи відчути себе шеф-кухарем, ми пропонуємо Вам приготувати заморожені білі гриби таким чином:

          1. Змішати подрібнене м'ясо краба з вершковим сиром, дрібно нарубаною зеленою цибулею, петрушкою, тертим пармезаном, сіллю та спеціями. Збити міксером до пастообразного стану.

·        2. Шляпки великих білих грибів наповнити крабово-сирною сумішшю, зверху посипати панірувальними сухарями.

   3. Викласти на блюдо з антипригарним покриттям і відправити в духовку на 20 хвилин. Випікати при температурі 190 градусів. Подавати з зеленню.

Розгорнути рецепт
В наявності
320 грн / 0.5кг