Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Котлети по-київські

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
178 грн
178 грн

Характеристики

Країна виробник:
Україна
Вага:
0,5
Склад:
Філе куряче, перець чорний мелений, масло вершкове, кріп, яйце куряче, сухарі панірувальні.
Калорійність/100г:
290
Білки/100г:
12.3
Жири/100г:
9.5
Вуглеводи/100г:
5.1
Cпосіб приготування:
Котлету не розморожуючи кладуть у посуд з великою кількістю олії, добре розігрітої, смажать котлету приблизно 15-17 хвилин на середньому вогні.
Термін зберігання:
90 діб при температурі не вище (-18) градусів

Опис

Котлета по-київськи – відмінний смак та користь для здоров'я

Котлета по-київськи користується популярністю не лише серед українців, вона входить до меню світових ресторанів, кафе. Вперше страву вигадали французькі кухарі в середині ХІХ століття, їх наймали російські аристократи. 1918 року котлетки з маслом усередині почали готувати в Києві, але в народі вони не прижилися. Модною стравою київських рестораторів у готелях «Інтурист», на званих вечерях у США, Англії київська котлета стала з 1947 року.

Коли потреба у зручному та швидкому приготуванні поживної їжі та її тривалому зберіганні стала більш актуальною, почали робити заморожені котлети по-київськи. Спосіб шокового заморожування дозволяє зберігати структуру, смакові якості та поживний склад корисних речовин, властивих свіжоприготовленому продукту, довго зберігати напівфабрикати в морозильній камері при температурі -18°С.

Котлетки швидко готуються, незамінні для святкового та повсякденного столу.

Чим відрізняється котлета по-київськи від звичайної?

Котлети по-київськи, купити в інтернет-магазині «Green Shop» можна з доставкою по Україні. Зазвичай до складу продукту входять натуральні інгредієнти: куряче філе, вершкове масло, куряче яйце, панірувальні сухарі, кріп, чорний мелений перець. Вони  не містять ароматизаторів, консервантів, ГМО.

Відмінною особливістю овальної котлети київської від звичайної є технологія її приготування. Спочатку філе курки відбивають, загортають усередину шматочок вершкового масла. До цієї начинки може додаватись тертий сир, гриби, зелень, яєчний жовток. Формують котлетку, макають у збите яйце і обкатують у паніровці із сухарів, смажать у фритюрі.

Поживні властивості, склад котлети по-київськи

Заморожена котлета по-київськи є поживним продуктом, який має багатий вміст корисних речовин:

  • Білок корисний для підтримки здорового обміну речовин та стимулювання росту клітин в організмі.
  • Вуглеводи, жири сприяють нормальній роботі органів та систем.
  • Мікроелементи, вітаміни відіграють важливу роль у підтримці правильної роботи організму та забезпеченні його нормального функціонування.

Користь та шкода для здоров'я котлети по-київськи

Котлета по-київськи, ціна доступна для кожного покупця, має калорійність 290 ккал на 100 гр. продукту, може бути корисною при помірному споживанні. Вона наповнює організм поживними речовинами, є джерелом енергії. Допомагає задовольнити потребу в їжі, урізноманітнити меню смачною стравою.

Однак, котлета містить жири та солі, не є дієтичним продуктом. Тому для  підтримки здорового життя, рекомендується вживати їх у помірних кількостях, поєднуючи з корисними продуктами, зеленню, овочами.

Із чим подають котлету по-київськи?

Котлета по-київськи не вимагає попереднього розморожування, це ідеальне рішення для всіляких гарнірів, вона відмінно поєднується з пюре з картоплі, салатами зі свіжих овочів. Її подають із грибним або вершковим соусом.

FAQ


Замовлення можна оформити: - на сайті онлайн; - по телефону; - за функцією чат-бота.

Актуальні ціни на продукт доступні у каталозі на сайті магазину.

Доставка товару кур'єрською службою магазину здійснюється в такі міста: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Кам'янське, Новомосковськ. Самовивіз продукту доступний у Дніпрі.

В наявності
178 грн / 0.5кг