Безцінним джерелом натурального білка, вітамінів, інших корисних речовин для здоров'я людини є лісові гриби – лисички яскраво-рудого кольору. Їх збирання – це задоволення, гарне проведення часу на свіжому повітрі, природі, а також чудова можливість поповнити сімейні запаси смачним, корисним продуктом для приготування різноманітних ситних страв. Лисички можна смажити, варити, тушкувати, солити, консервувати.
Якщо у вас немає можливості збирати лісові гриби самому, то гриби лисички заморожені можна купити в інтернет-магазині «Green Shop» за доступною ціною 135 грн за 0.5 кг. Завдяки методу глибокого шокового заморожування зберігається зовнішній вигляд продукту, його щільна м'ясиста структура, всі корисні поживні речовини, властиві свіжим грибам. Зручне фасування в пластикові герметичні пакети дозволяє зберігати лисички в морозилці тривалий час і використовувати за призначенням у потрібний час, без втрати якості та корисних властивостей.
Вітамінно-мінеральний склад лисичок унікальний для всіх органів людини, використовується в традиційній та народній медицині для лікування багатьох захворювань:
Незважаючи на велику користь, лікувальний хімічний склад, гриби лисички заморожені відносяться до продуктів, в яких важко перетравлюється клітковина (хітин). Тому їх не рекомендується давати дітям віком до 12 років, вагітним жінкам.
Гриби зазвичай мають трохи гіркуватий смак, щоб його позбавитись, лисички трохи відварюють, зливають воду. Їх можна сушити, варити, тушкувати, смажити, солити, консервувати. Заморожені лисички перед приготуванням розморожувати не потрібно. Вони поєднуються з картоплею, крупами, овочами, м'ясом, з них можна приготувати різні смачні страви:
Більше рецептів із замороженими грибами є на нашому сайті greenshop.com.ua, які доступні для вашого ознайомлення у будь-який зручний час. Щоб приготувати страву, що сподобалася, ви можете в будь-яку пору року лисички гриби свіжоморожені купити Дніпро за демократичною ціною.
Лисички заморожені вагові у фасуванні по 0.5 кг коштують 135 гривень. При оптовій закупівлі продукції ціни дізнавайтесь у менеджера.
Покупку можна сплатити одним із зручних способів:
Заморожені лисички зберігаються у закритій фабричній упаковці за температури – 18 градусів у морозильній камері до трьох місяців.
Гриби заморожені лисички зазвичай не потрібно розморожувати перед тим, як готувати будь-яку страву.
· 1. Розігріти
духовку до мінімальної температури і прогріти в ній хліб. Відкласти декілька
листків петрушки, а іншу дрібно
нарубати разом з стеблем.
· 2. Покласти вершкове масло в велику розігріту сковороду, а коли воно розтане додайте оливкову олію. Покласти гриби та цибулю, підсолити та поперчити за смаком. Перемішати і смажити хвилин вісім, доки цибуля не стане м'якою, а гриби не стануть рум'яними.
3. 3.Влити вершки: продовжувати готувати, помішувати 1 хвилину доки вершки не закиплять. Покласти нарубану петрушку, зменшити вогонь і смажити ще декілька хвилин до готовності, а потім зняти з вогню. Вижати в сковороду трохи лимонного соку і скуштувати, чи вистачить солі, перця і кислоти. Дістати з духовки хліб і розламати на великі шматки. Розкласти гриби по тарілкам і посипати петрушкою що залишилась. Подавати з хлібом — його так добре обмокувати в ніжний ароматний соус!