250 грн |
|
250 грн |
Відварні креветки є майже ідеальним продуктом - легко і швидко готувати, смачно і корисно їсти. Незалежно від виду, всі відварені креветки мають червоний, рожевий або "креветковий" колір, після теплової обробки сірий або сіро-зелений колір деяких креветок зникає. Варені креветки мають специфічний, відразу впізнаваний морський аромат з домішкою запаху йоду. Вживати відварені креветки краще одразу після приготування, максимальний термін зберігання продукту в холодильнику – доба.
·
1.
Розігріти духовку до 225 градусів. Розкласти креветки по керамічним формам для
запікання. На сковороді розтопити вершкове масло, додати оливкове. Цибулю та
перець дрібно нарізати і обсмажити, потім додати помідори і тушити близько 5
хвилин, постійно помішувати.
·
2. Залити креветки отриманим соусом, посипати дрібно нарізаним укропом і бринзою. Зверху покласти по
шматочку сира і поставити в духовку на
10-15 хвилин.