Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Креветки варені очищені 31/40 (0,5 кг)

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
250 грн
250 грн

Характеристики

Глазур:
40 %
Країна виробник:
Імпорт
Вага:
0,5 кг
Калорійність/100г:
82
Білки/100г:
18
Жири/100г:
0.63
Вуглеводи/100г:
1.1

Опис


Відварні креветки є майже ідеальним продуктом - легко і швидко готувати, смачно і корисно їсти. Незалежно від виду, всі відварені креветки мають червоний, рожевий або "креветковий" колір, після теплової обробки сірий або сіро-зелений колір деяких креветок зникає. Варені креветки мають специфічний, відразу впізнаваний морський аромат з домішкою запаху йоду. Вживати відварені креветки краще одразу після приготування, максимальний термін зберігання продукту в холодильнику – доба.


Рецепти для товару

Креветки в ніжному соусі

  • Креветки заморожені очищені 41/50-1 кг.
  • Оливкова олія- 1 ст. л.
  • Вершкове масло-1 ст. л.
  • Перець червоний цілий заморожений-1 шт.
  • Помідори заморожені кубиком-500 гр.
  • Укроп-1 пучок.
  • Вершки-½ склянки.
  • Сир бринза-10 г.
  • Сир пармезан за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений

·         1. Розігріти духовку до 225 градусів. Розкласти креветки по керамічним формам для запікання. На сковороді розтопити вершкове масло, додати оливкове. Цибулю та перець дрібно нарізати і обсмажити, потім додати помідори і тушити близько 5 хвилин, постійно помішувати.

·         2. Залити креветки отриманим соусом, посипати дрібно нарізаним укропом і бринзою. Зверху покласти по шматочку сира і поставити  в духовку на 10-15 хвилин.

Розгорнути рецепт
В наявності
250 грн / уп