Український борщ відомий у всьому світі та вважається основною першою стравою української національної кухні. Рецепт борщу передавався із глибини століть, видозмінювався, але незмінними залишалися його основні інгредієнти – м'ясо, овочі, зелень. Буряк надає борщу неповторного червоного кольору, поряд з іншими овочами є джерелом корисних для здоров'я вітамінів.
Для збереження кольору, смаку, аромату, структури, поживного складу, властивого свіжим овочам, м'ясу, виробники використовують інноваційний спосіб шокової заморозки.
Інтернет-магазин «Green Shop» пропонує купити заморожений «Український борщ» - зручний продукт, який дозволяє приготувати автентичну українську страву лише за кілька хвилин.
До складу суміші входять натуральні інгредієнти: яловичина, вершкове масло, борщова заправка «руна», буряк, капуста, томати, стручкова квасоля, цибуля, морква, петрушка, кріп, селера, лавровий лист. Яловиче м'ясо, свіжі та добірні овочі, зелень очищені, акуратно нарізані, готові до приготування, створюють ідеальне поєднання неповторних смаків та текстур, притаманних українському борщу.
Заморожені компоненти для українського борщу - це криниця корисних речовин для вашого здоров'я. Овочі, м'ясо є джерелами необхідних для нормальної життєдіяльності організму елементів:
Калорійність борщу українців складає 85 ккал на 100 гр. продукту, що дозволяє віднести його до раціону здорового харчування.
Поряд з цим слід пам'ятати, що заморожені овочі можуть містити додану сіль або консерванти, тому рекомендується уважно вивчати склад продукту при виборі.
Український борщ готують на м'ясному бульйоні (жирна свинина, яловичина, птах), до нього кладуть сало – пересмажені шкварки, перетерті з часником. Традиційно його подають зі сметаною та свіжою зеленню, картопляними драниками, пампушками з часником або свіжим хлібом. Кожен може обрати свою улюблену комбінацію, щоб насолодитися цим смачним та ситним українським кулінарним шедевром.
Заморожений «Український борщ» може використовуватися не тільки для приготування борщу, але й інших страв: супи, рагу, начинки для пирогів. Він поєднується з різноманітними гарнірами та добавками.
Постійні клієнти користуються спеціальними знижками на певні позиції товару та накопичувальною системою бонусів залежно від суми замовлення: - від 2500 до 7000 грн – 3%; - від 7000 до 12000 грн – 5%; - від 12000 грн - 10%.
Вміст упаковки висипати в каструлю, додати 1.5 – 1. 8 л води, довести до кипіння, додати сіль і варити до 60 хвилин на повільному вогні.
Заморожена суміш для борщу довше зберігається ніж свіжі овочі, їх не потрібно чистити, нарізати, можна швидко приготувати першу страву. Відмінна якість, вигідна ціна.