Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Гриби маслюки заморожені

Немає в наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Характеристики

Вага:
0.5 кг
Производитель:
Україна
Калорійність/100г:
9
Білки/100г:
2.4
Жири/100г:
0.7
Вуглеводи/100г:
0.5

Опис


Купити заморожені гриби маслюка в «ГрінШоп»

Маслюки популярні гриби не тільки в нашій країні. Вони ростуть у різних частинах світу і широко використовуються у різноманітних стравах. Однак зберігання свіжих грибів може бути не тривалим, проблематичним, тому заморожені гриби маслюка стали дуже популярними в останні роки.

Спосіб шокового заморожування - особливості продукту після заморожування

Ідея заморожувати гриби маслюка прийшла зі Швеції у 1960-х роках. Раніше вони використовувалися тільки у свіжому чи сушеному вигляді. Але інноваційний спосіб глибокого заморожування грибів дозволив зберегти їх структуру, смак, цілісність зовнішнього вигляду і всі корисні властивості, а також значно збільшити термін їх зберігання.

Спочатку гриби маслюка заморожували у великих блоках, але потім незручно було їх використовувати у кулінарії. З розвитком технології шокового заморожування стало можливим заморожувати та упаковувати гриби окремими, невеликими фасованими порціями, що дозволило легко використовувати їх у будь-яких стравах повністю.

До складу заморожених маслюків входять: гриби маслюки, вода, сіль, цукор, чорний та червоний перець, цибуля, кріп, оцет, гірчиця. При заморожуванні не додаються консерванти чи інші хімічні добавки. Це дозволяє забезпечити якість продукту, безпеку здоров'ю людини, зберегти всі корисні властивості грибів. Заморожені гриби маслюки мають безліч переваг у порівнянні зі свіжими видами:

  • Більш тривалий термін зберігання.
  • Заощаджувати час та гроші під час приготування страв, не потрібно їх очищати та нарізати, тільки промити під проточною водою.
  • Гриби маслюка після заморозки мають більш насичений смак і аромат, ніж свіжі. При їх заморожуванні зберігається вся поживна цінність та смакові якості.

В інтернет-магазині «Green Shop» можна замовити гриби маслюки заморожені за ціною 66 грн за упаковку 0.5 кг, з доставкою по Україні.

Заморожені маслюки - поживні властивості з користю для здоров'я

Відмінним продуктом для всіх домашніх господинь та професійних кухарів є заморожені гриби маслюка. Вони довго зберігаються і легко готуються, мають неповторний смак і поживну цінність, що робить їх ідеальним компонентом для приготування будь-яких страв цілий рік. Низькокалорійні маслюки рахують дієтичною їдою і на 100 грамів продукту вони мають всього – 19 ккал, білків -2.4 гр., жирів – 0.7 гр., гр. та вуглеводів – 1.7гр.

Гриби маслюка містять у складі безліч корисних речовин, включаючи:

  • Вітаміни А., С, Е, РР, групи В, які необхідні для здоров'я шкіри, волосся та нігтів.
  • Вони багаті цінними мікроелементами – калієм, фосфором, марганцем, залізом та цинком, що сприяє нормальному функціонуванню серцево-судинної, нервової, кісткової систем та підвищенню імунітету. Селен зміцнює імунітет, а магній допомагає знизити рівень стресу та покращити сон.
  • Низький вміст жирів дозволяє віднести гриби до цінних продуктів раціону тих, хто бажає схуднути та дотримується дієти.
  • У складі багато білків та інших фітохімічних речовин, що допомагають захищати організм від різних захворювань.
  • Гриби маслюка містять антиоксиданти, які борються з вільними радикалами, які є основною причиною старіння клітин та розвитку онкологічних захворювань.
  • У складі присутній бета-глюкан, який зміцнює імунітет, покращує обмін речовин, сприяє зниженню холестерину в крові та підвищує рівень цукру в крові, що особливо важливо для діабетиків.
  • Клітковина покращує роботу кишечника і є джерелом вітамінів групи В, які важливі для обміну речовин та нервової системи.

Шкода здоров'ю

Гриби маслюка є корисними продуктами. Вони містять низку поживних речовин, які допомагають у профілактиці та лікуванні різних захворювань. Додавання замороженого продукту в раціон може принести величезну користь вашому здоров'ю та благополуччю. Однак, незважаючи на всі позитивні властивості, гриби маслюка в деяких випадках можуть негативно впливати на здоров'я:

  • Викликати алергічні реакції у деяких людей, включаючи свербіж та висипання на шкірі.
  • Утримувати токсини, які спричиняють отруєння при неправильній обробці або приготуванні. Вони накопичуються в грибах з часом, коли ростуть на забруднених ґрунтах. Тому важливо збирати їх у екологічно чистих місцях та ретельно обробляти перед приготуванням.
  • Можуть взаємодіяти з деякими лікарськими препаратами, тому якщо ви приймаєте ліки, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж додати гриби до свого раціону.
  • Лікарі не радять надмірно вживати гриби навіть здоровим людям, а для хворих із захворюваннями шлунково-кишкового тракту вміст клітковини у великій кількості неприпустимий.

Заморожені гриби маслюки в кулінарії

Після глибокого заморожування гриби маслюка не втрачають свої корисні властивості, смак, тому їх можна приготувати різними способами: сушити, консервувати, маринувати, варити, смажити, запекти в духовці, приготувати на грилі. Маслюки виступають як самостійна страва, але частіше служать інгредієнтом для надання оригінального грибного смаку складнішим кулінарним шедеврам:

  • як начинка для пирогів, млинців, рулетів;
  • у салатах, грибних рагу, паштетах, запіканках;
  • у супах, солянках;
  • додаватись до пюре, каш, макаронних виробів.

На сайті greenshop.com.ua представлено багато різних рецептів страв, у тому числі і з маслюками, де ви можете вибрати цікавий для себе варіант.

FAQ


Перед вживанням заморожених грибів маслюків, не потрібно їх розморожувати та знімати шкірку, слід очистити від зіпсованості, порізати, промити кілька разів, змінюючи воду, потім приготувати згідно з рецептом.

Оплатити замовлення доступно, вибравши зручний спосіб:

  • на розрахунковий рахунок карткою Приватбанку;
  • онлайн у системі LiqPay;
  • при отриманні замовлення, кур'єру готівкою. 

Замовити покупку можна:

  • у телефонному режимі;
  • онлайн на сайті через кошик;
  • за допомогою функції чат-бота. 

Рецепти для товару

Суп з заморожених маслюків

  • Гриби маслюки заморожені—500 г
  • М'ясо на кості—500 г
  • Картопля—4 шт.
  • Цибуля—1 головка
  • Сіль за смаком
  • Морква кільцями заморожена—200 г.
  • Лавровий лист за смаком

·           1. М'ясо промити і покласти в каструлю. Залити трьома літрами води, підсолити, додати лавровий лист і варити 20 хвилин.

·         2. Гриби порізати на невеликі шматочки і додати в каструлю. Продовжити варити ще 20 хвилин.

·         3. Дрібно нарізану цибулю обсмажити з морквою.

    4. Картоплю нарізати часточками і додати до м'яса і грибів. Через 15 хвилин додати піджарку. Варити ще 5 хвилин.

Розгорнути рецепт
Немає в наявності
75 грн / 0.5кг