Маслюки популярні гриби не тільки в нашій країні. Вони ростуть у різних частинах світу і широко використовуються у різноманітних стравах. Однак зберігання свіжих грибів може бути не тривалим, проблематичним, тому заморожені гриби маслюка стали дуже популярними в останні роки.
Ідея заморожувати гриби маслюка прийшла зі Швеції у 1960-х роках. Раніше вони використовувалися тільки у свіжому чи сушеному вигляді. Але інноваційний спосіб глибокого заморожування грибів дозволив зберегти їх структуру, смак, цілісність зовнішнього вигляду і всі корисні властивості, а також значно збільшити термін їх зберігання.
Спочатку гриби маслюка заморожували у великих блоках, але потім незручно було їх використовувати у кулінарії. З розвитком технології шокового заморожування стало можливим заморожувати та упаковувати гриби окремими, невеликими фасованими порціями, що дозволило легко використовувати їх у будь-яких стравах повністю.
До складу заморожених маслюків входять: гриби маслюки, вода, сіль, цукор, чорний та червоний перець, цибуля, кріп, оцет, гірчиця. При заморожуванні не додаються консерванти чи інші хімічні добавки. Це дозволяє забезпечити якість продукту, безпеку здоров'ю людини, зберегти всі корисні властивості грибів. Заморожені гриби маслюки мають безліч переваг у порівнянні зі свіжими видами:
В інтернет-магазині «Green Shop» можна замовити гриби маслюки заморожені за ціною 66 грн за упаковку 0.5 кг, з доставкою по Україні.
Відмінним продуктом для всіх домашніх господинь та професійних кухарів є заморожені гриби маслюка. Вони довго зберігаються і легко готуються, мають неповторний смак і поживну цінність, що робить їх ідеальним компонентом для приготування будь-яких страв цілий рік. Низькокалорійні маслюки рахують дієтичною їдою і на 100 грамів продукту вони мають всього – 19 ккал, білків -2.4 гр., жирів – 0.7 гр., гр. та вуглеводів – 1.7гр.
Гриби маслюка містять у складі безліч корисних речовин, включаючи:
Гриби маслюка є корисними продуктами. Вони містять низку поживних речовин, які допомагають у профілактиці та лікуванні різних захворювань. Додавання замороженого продукту в раціон може принести величезну користь вашому здоров'ю та благополуччю. Однак, незважаючи на всі позитивні властивості, гриби маслюка в деяких випадках можуть негативно впливати на здоров'я:
Після глибокого заморожування гриби маслюка не втрачають свої корисні властивості, смак, тому їх можна приготувати різними способами: сушити, консервувати, маринувати, варити, смажити, запекти в духовці, приготувати на грилі. Маслюки виступають як самостійна страва, але частіше служать інгредієнтом для надання оригінального грибного смаку складнішим кулінарним шедеврам:
На сайті greenshop.com.ua представлено багато різних рецептів страв, у тому числі і з маслюками, де ви можете вибрати цікавий для себе варіант.
Перед вживанням заморожених грибів маслюків, не потрібно їх розморожувати та знімати шкірку, слід очистити від зіпсованості, порізати, промити кілька разів, змінюючи воду, потім приготувати згідно з рецептом.
Оплатити замовлення доступно, вибравши зручний спосіб:
Замовити покупку можна:
· 1. М'ясо промити і покласти в
каструлю. Залити трьома літрами води, підсолити, додати лавровий лист і варити
20 хвилин.
·
2. Гриби порізати на невеликі
шматочки і додати в каструлю. Продовжити варити ще 20 хвилин.
·
3. Дрібно нарізану цибулю
обсмажити з морквою.
4.
Картоплю нарізати часточками і додати до м'яса і грибів. Через 15 хвилин додати піджарку. Варити ще 5 хвилин.