Куряче ніжне м'ясо вважають самим дієтичним з м'ясних продуктів, тому його широко застосовують у кухнях різних країн світу. Найчастіше використовують м'ясисту частину туші - курячі грудки, з яких роблять смачні котлети, різні за формою, наповненнями.
Для тих, хто не має часу готувати страву самостійно, в інтернет-магазині «Green Shop» можна купити готові заморожені курячі котлети за демократичною ціною з доставкою на вашу адресу. Популярний напівфабрикат широко поширений у сучасній кулінарії, а вперше заморожені котлети були виготовлені у 1950-х роках американським кухарем та підприємцем. Він розробив спосіб заморожування котлет, щоб продовжити їх термін зберігання та спростити приготування.
До складу котлети з курки входять такі інгредієнти: м'ясо куряче, сало, куряче яйце, цибуля, панірувальні сухарі, сіль, мелений чорний перець. Котлети мають м'яку структуру, приємний смак, чітку округлу форму, швидко готуються.
Котлети з курки – смачна, ситна страва, справжнє джерело поживних речовин:
Смачні, дієтичні курячі котлети корисні для здоров'я, але вони можуть містити шкідливі добавки та консерванти. Тому, рекомендується використовувати їх помірно і брати до уваги якість, склад продукту. М'ясо курки – сильний алерген, тому не бажано його їсти дітям та дорослим, схильним до алергії.
Котлети з курки Україна попередньо не потрібно розморожувати, їх можна смажити на сковороді, грилі, готувати в духовці, пароварці. Вони поєднуються з різними гарнірами, салатами або овочевими стравами, подаються з картопляним пюре, рисом, свіжими овочами або на хліб як бургер. Вибір поєднань залежить від уподобань та смаків кожної людини.
При купівлі товару слід вивчити термін його придатності, склад інгредієнтів. Приготувати страву у вказані на упаковці терміни, дотримуючись рекомендацій виробника.
Заморожений продукт зберігають у цілісній упаковці, у морозильній камері при температурі -18°С до 60 днів, не допускаючи повторного розморожування.
Котлети смажать на розігрітій сковороді з оливковою або рослинною олією, під кришкою, на середньому вогні з двох сторін по 5-7хвилин. Подавати із гарніром, овочами.