Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Квасоля червона заморожена (боби)

В наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн
45 грн
45 грн

Характеристики

Країна виробник:
Україна
Вага:
0.5 кг
Калорійність/100г:
298
Білки/100г:
21
Жири/100г:
2
Вуглеводи/100г:
47

Опис


Квасоля червона заморожена (боби) – корисно, ситно

Про смакові та корисні особливості квасолі відомо більше 5000 років до нашої ери, її використовували для їжі, лікування, в косметології стародавні інки та перуанці. Батьківщиною червоних бобів вважають південну Америку, а до Європи боби завіз Христофор Колумб у 15 столітті. У наші дні квасоля поширена у багатьох країнах світу і є повноцінним рослинним замінником м'яса. Завдяки поживним властивостям, низькій калорійності, вона затребувана в раціоні вегетаріанців, людей, які стежать за своїм здоров'ям та вагою.

Заморожена квасоля вперше з'явилася у 1940-х роках у США, коли компанія Birdseye почала заморожувати овочі. Продукція була добре прийнята споживачами у зв'язку з тим, що зберігає свою свіжість, смак, весь вітамінно-мінеральний комплекс речовин, зручна та проста у приготуванні.

В інтернет-магазині «Green Shop» можна замовити червону заморожену квасолю в бобах за вигідною вартістю з доставкою по Україні.

Чим корисні для здоров'я боби замороженої квасолі?

Заморожена квасоля червона багата на поживні речовини, важливі для підтримки нашого здоров'я. Вона є джерелом корисних елементів і містить:

  • До 30 % легкозасвоюваного білка, що регулює обмін речовин, нормалізує роботу органів травлення, зміцнює м'язи, замінює м'ясо.
  • Клітковина, амінокислоти, харчові волокна покращують роботу ШКТ, виводять токсини, шлаки з організму.
  • Вітаміни А, С, Е, групи В сприяють здоровій шкірі, волоссю, лікують авітамінози, запальні захворювання.
  • Мікроелементи магній, калій, кальцій, фосфор, мідь, залізо, цинк допомагають у життєдіяльності організму загалом.
  • Споживання червоної квасолі допомагає покращити травлення, знизити рівень холестерину в крові та зменшити ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Для людей, які страждають на захворювання нирок, вживання квасолі може бути небезпечним через вміст у ній сечовини. Надмірне вживання бобів загрожує розладом шлунка, здуттям живота, підвищеним газоутворенням. При індивідуальної непереносимості продукту не можна його використовувати.

Квасоля червона заморожена (боби) у кулінарії

Боби квасолі червоної замороженої Запоріжжя – смачний, поживний, універсальний продукт. Її не потрібно замочувати, довго варити, можна швидко приготувати на пару, запекти, відварити, тушкувати, поєднуючи з овочами, м'ясом. З квасолі готують різні блюда: борщ, супи, рагу, лобіо, паштет, салати, закуски. Завдяки своєму насиченому смаку та аромату, квасоляні боби нададуть особливий смак повсякденним та святковим стравам.

FAQ


Зробити замовлення можна:

  • у телефонному режимі;
  • онлайн на сайті;
  • за допомогою чат-бота.

Упаковка продукту вагою 0.5 кг коштує 45 грн.

Для постійних клієнтів магазину діють знижки на певні позиції товарів, а також накопичувальна система бонусів в залежності від суми замовлення:

  • від 2500 до 7000 грн – 3%;
  • від 7000 до 12000 грн – 5%;
  • від 12000 грн - 10%.

Вийняти квасолю з морозильної камери, залишити на кілька годин за кімнатної температури або помістити в мікрохвильову піч на декілька хвилин. Не можна розморожувати боби у гарячій воді, це зашкодить їх структуру та смак.

Рецепти для товару

Гарнір з бобів

  • Боби заморожені — 300 г
  • Сіль за смаком
  • Петрушка — 50 г
  • Вершкове масло — 80 г
  • Цибуля — 1 шт
  • Лавровий лист — 1 шт

    Всі ми любимо квасолю, але як справа доходить до приготування, замочування квасолі мінімум на 3 години, потім тривале варіння, щоб квасоля стала м'якою, так і зникає бажання. У такому разі на допомогу Вам прийде інтернет-магазин заморожених продуктів ГрінШоп. Адже в нашому магазині представлена ​​заморожена бланширована квасоля, що в кілька разів скоротить час готування. Дуже важливо насичувати організм людини різними вітамінами та мінералами, а це досягається за рахунок включення до свого раціону різноманітного харчування. Різноманітність вибору ягід, фруктів та овочів – все це Вам надасть компанія ГрінШоп. З нами завжди смачно та корисно! Отже, щоб приготувати гарнір із заморожених бобів нам знадобиться:

1. Влийте в каструлю холодної води – щоб закрити всі боби. Додайте лавровий лист, цибулину розрізану навпіл, і варіть на середньому вогні 30 хвилин. Додати 250 мл холодної води, знову довести до кипіння і варити ще 30 хвилин. Відправте всю квасолю у великий друшляк.

2. Розтопіть масло в сковороді, додайте квасолю, посоліть і посипте дрібно нарізаною петрушкою. Подавайте гарячим. Такий гарнір добре підійде до тушкованого чи запеченого м'яса.

Розгорнути рецепт
В наявності
45 грн / 0.5кг