Аспарагус – нові устриці?
Нещодавно аспарагус був настільки недоступний, що поласувати ним щасливилося лише відвідувачам ресторанів рівня Мішлен, адже для того, щоб займатися вирощуванням аспарагусу, необхідні спеціальні техніки та ресурси.
Ми купуємо спаржу у найкращих агропідприємств. Контроль якості та смакові характеристики для нас на першому місці. Сезон збору аспарагусу досить короткий. Ми ж заморожуємо спаржу в період раннього дозрівання, як відомо в цей час - вона найсмачніша і найкорисніша. Тому не варто турбуватися, що Ви не встигли спробувати аспарагус у сезон, замовляти спаржу в нашому магазині можна цілий рік.
Заморожену спаржу просто готувати, під рукою достатньо мати шматочок вершкового масла та додати інгредієнти за смаком. Приготувати розкішний сніданок або вечерю, здивувати раптових гостей не складе жодних труднощів.
Компактна упаковка вагою 0.5 кг, просто повинна бути на поличці Вашої морозильної камери!
Один з найбільш низькокалорійних товарів, всього 23 Ккал/100 г. Особливість аспарагусу, це наявність великої кількості фолієвої кислоти та інших амінокислот. Заморожений аспарагус не дасть почуття ситості на весь день, але як вітамінна добавка, займе важливе місце у Вашому раціоні і звичайно ж, заморожена спаржа - ідеальний продукт для тих, хто дотримується дієти.
Раніше спаржу визнали сильнодійним афродизіаком, тому вона швидко набрала популярності у повсякденному раціоні. Ця смачна рослина має величезну кількість переваг перед іншими овочами та ряд корисних властивостей:
Ціла спаржа має мінімальну кількість калорій: на 100 г - 28.1 ккал. При цьому насичена живильними мікроелементами, тому дієтологи радять обов'язково включити її до свого раціону:
Цей продукт легко та швидко готується. Його можна смажити, варити, обдавати парою та запікати. Зелена спаржа підійде практично для будь-якої категорії страв:
Для любителів овочів після бланшування можна просто трохи відварити цільну спаржу, додати до неї зелені, заправити легким соусом, та повноцінна страва готова до вживання.
Важливо дотримуватися правильного фасування та не пошкодити вакуумний пакет, а також зберігати продукцію за мінусової температури не вище 20 градусів. Якщо не дотримуватися цих порад, то трав'яниста рослина втратить:
При розморожуванні продукт віддає більш ніж половину корисних речовин, тому фахівці рекомендують відразу приступати до приготування.
У нашому інтернет-магазині представлено товари високої якості, найкращі ціни та найвигідніші пропозиції.
Продаж замороженої спаржі для представників сфери Horeca відбувається за окремим прайсом із партнерськими цінами. Для детальної інформації заповніть коротку форму (ім'я та телефон), після чого наш менеджер зв'яжеться з вами.
Постійні клієнти можуть користуватися накопичувальною системою та спеціальними знижками на певні позиції. Існує три варіанти бонусів для різної суми замовлення:
Оформити карту знижок потрібно за номером телефону. Відстежувати новинки та спецпропозиції можна в особистому кабінеті або чат-боті.
Купити заморожену спаржу можна трьома способами:
Оплата відбувається так:
Заморожена спаржа у Києві, Запоріжжі, Кам'янському, Новомосковську та Дніпрі доставляється кур'єром. Тільки у Дніпрі доступний самовивіз із фізичного магазину за адресою: вул. Андрія Фабра, 4. Для оптових покупців — безкоштовна доставка на суму від 500 гривень.
Працюємо за графіком:
У разі виникнення питань щодо асортименту телефонуйте за номером +38 098 655-99-16 або +38 050 619-64-65. Контакти для обговорення співробітництва: +38 097 874-20-08.
FAQ
Спаржа ціла заморожена вагова у фасуванні по 0.5 кг коштує 150 гривень. Для продажу представникам Horeca є окремий прайс, тому вартість потрібно уточнити у менеджера.
Оформляйте замовлення будь-яким зручним для вас способом:
Доставка здійснюється кур'єром та можлива у 5 містах: Запоріжжя, Кам'янське, Новомосковськ, Київ та Дніпро. У Дніпрі знаходиться фізичний магазин, тож можна самостійно забрати покупку.
1.
Відварити пене в підсоленій воді, потім промити в холодній воді.
2.
На розігрітій сковороді в оливковій олії трохи, до появи запаху, обсмажити порошок з тонко
нарізаним перцем чілі.
3.
Потім додайте рубаний часник і смажити 10 секунд. Зняти з вогню, дати трохи
охолонути і змішати блендером або вінчиком з нежирною сметаною.
4.
Заправити соусом холодне пене.
5. На сковороді-гриль обсмажити
по хвилині з кожної сторони аспарагус. В мисці змішати кунжутну олію з соком
лимону і соєвим соусом, додати туди обсмажений аспарагус посипати кунжутним
насінням, перемішати і подавати разом з пене.