Інтернет-магазин
+38 098 655-99-16 +38 050 619-64-65
Для співпраці
+38 097 874-20-08
Наверх
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Абрикос половинки заморожений

Немає в наявності
Система знижок і накопичень для постійних покупців
Безкоштовна доставка при покупці на суму від 500 грн

Характеристики

Вага:
0,5
Производитель:
Імпорт
Калорійність/100г:
42
Білки/100г:
0,8
Жири/100г:
0,4
Вуглеводи/100г:
13,4

Опис

Справжній культивований соковитий абрикос, можна виростити тільки в садах, чим теплішим буде клімат, тим смачнішим і ароматнішим буде сам плід. Заморожені абрикоси набули своєї популярності, як якісна начинка для випічки, основа для багатьох джемів і варення, до того ж абрикоси мають ряд лікувальних властивостей, наприклад з олії абрикоса виготовляють цілющу мазь, а фактів про користь абрикосової кісточки і зовсім не порахувати. Половинки абрикоса стануть гарною прикрасою для Вашого пирога, а начинка з абрикосу здивує рідних та гостей у сезон його відсутності. Доступна ціна та якість, не залишають іншого вибору, як замовити заморожені фрукти у нашому магазині, скориставшись безкоштовною доставкою за зручною адресою.

Ідеальний час для покупки абрикос, кінець червня – початок липня, але все частіше на поличках супермаркетів, з'являються імпортні позиції з оверпрайсом, ми ж закуповуємо заморожені абрикоси у найкращих виробників у сезон дозрівання та за доступними цінами. Абрикоси після шокового заморожування найдоступніший вид переробки, для збереження корисних та поживних властивостей.

Рецепти для товару

Абрикосовий тарт

  • Абрикос заморожений - 500 г
  • Масло вершкове - 125 г
  • Яєчний жовток - 2 шт
  • Цукрова пудра - 125 г
  • Ванілін щіпка
  • Сир маскарпоне - 200 г
  • Вершки 35% - 100 мл
  • Цукор - 50 г
  • Борошно пшеничне - 250 г

1. Борошно, вершкове масло, цукрову пудру, розтерти руками в крихти. Додати жовтки і замісити тісто. Викласти тісто в миску, накрити плівкою і прибрати до холодильника на 30 хвилин.

 2. Низьку форму з рельєфним бортиком (форму для тарта) помазати вершковим маслом і присипати борошном. Викласти тісто тонким шаром (близько 7 мм) в форму. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці на протязі 20 хвилин. Охолодити. Потім дістати з форми.

3. В холодні вершки додати ванілін. Збити вершки з цукром доки не загуснуть.

4. Обережно з'єднати збиті вершки з сиром маскарпоне, щоб не втратити об'єм.

5. Викласти половинки абрикосів в теплий сахарний сироп (для 300 мл сиропу — 200 г цукру на 100 мл води) на 5 хвилин.

6. В готовий корж викласти рівним шаром сирний крем. Витягнути абрикоси з сиропу та викласти рівним шаром поверх крему. 

Розгорнути рецепт
Немає в наявності
60 грн / 0.5кг